Πέμπτη 15 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ
Φεστιβάλ της ΠΚΣ στα ΤΕΙ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των διήμερων και τριήμερων Φεστιβάλ της Πανσπουδαστικής ΚΣ στα ΤΕΙ του Λεκανοπεδίου, με αφορμή το Δεκαήμερο Ειρήνης.

Αφιερωμένο στην πάλη των λαών ενάντια στον ιμπεριαλισμό είναι το Φεστιβάλ που ξεκίνησε χτες στο κεντρικό κτίριο του ΤΕΙ Αθήνας και επικεντρώνει στην έκφραση αλληλεγγύης στο λαό της Κούβας. Με αυτό το θέμα θα μιλήσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι, ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει συζήτηση και προβολή ταινίας, ενώ αύριο το βράδυ το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με λάτιν πάρτι στο χώρο του ΤΕΙ.

Αντίστοιχα, εκδηλώσεις αλληλεγγύης στους λαούς που αντιστέκονται στον ιμπεριαλισμό και ιδιαίτερα στο λαό της Κούβας, πραγματοποιεί η ΠΚΣ και στη ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Αθήνας (κτίριο Σαρακάκη) σήμερα και αύριο.

Στη ΣΕΛΕΤΕ, ολοκληρώνεται σήμερα το διήμερο εκδηλώσεων της ΠΚΣ, που είναι αφιερωμένο στο αίτημα της Ενιαίας Ανώτατης Εκπαίδευσης, στο φόντο των αναδιαρθρώσεων που επιβάλλονται από την ΕΕ. Με αυτό το θέμα θα μιλήσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι, ο Τάκης Γιαννόπουλος, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού των ΑΕΙ.

Ολες οι εκδηλώσεις, πλαισιώνονται από ποικίλες εκθέσεις, περίπτερα, συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές και άλλα δρώμενα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ