Πέμπτη 15 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΩΡΑ»
Σήμερα η σύσκεψη ενάντια στο τηλεοπτικό φακέλωμα

Eurokinissi

Σύσκεψη πραγματοποιεί σήμερα στις 8 το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης η Δημοτική Παράταξη «Θεσσαλονίκη - Τώρα», με σκοπό την οργάνωση της αντίδρασης του λαού, ώστε να ματαιωθούν τα σχέδια της κυβέρνησης για το τηλεοπτικό φακέλωμα των διαδηλωτών ενόψει της Συνόδου Κορυφής. Οπως είναι γνωστό, την προηγούμενη βδομάδα, στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Θεσσαλονίκη Τώρα» Αγ. Σαχίνης αποκάλυψε, με έγγραφο που παρουσίασε, την πρόθεση της κυβέρνησης να εγκαταστήσει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στην πόλη της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να παρακολουθούνται οι δραστηριότητες των πολιτών την περίοδο που θα πραγματοποιείται η Σύνοδος Κορυφής.

«Η εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και η παρακολούθηση με 26 κάμερες των πολιτών της Θεσσαλονίκης που θα διαδηλώνουν στη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής, καθώς και σε άλλες εκδηλώσεις, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα συρρίκνωσης των λαϊκών ελευθεριών», τονίζει η δημοτική σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης «Θεσσαλονίκη -Τώρα», Χρ. Γιαταγάνα.

«Το θέμα, συνεχίζει, αφορά και θα πρέπει να απασχολήσει όλους τους Θεσσαλονικείς και γι' αυτό τους καλούμε να συμμετέχουν στη σύσκεψη, όπου θα αποφασιστεί ο τρόπος αντίδρασης στο φακέλωμα. Η παράταξή μας ζητάει από όλους τους πολίτες με αφορμή την ενέργεια αυτή της κυβέρνησης να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, να υπερασπιστούν την αξιοπρέπειά τους, να υψώσουν με την πρακτική τους φραγμό στον αντιδημοκρατικό κατήφορο».

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στον 1ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ