Παρασκευή 19 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ
Ενίσχυση του αγώνα και του ΚΚΕ

Σε περιοχές και χωριά της Λέσβου περιόδευσε ο βουλευτής του ΚΚΕ

Κλιμάκιο της ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ με τον βουλευτή του νομού Σταύρο Σκοπελίτη περιοδεύει τις τελευταίες μέρες σε χωριά και περιοχές του νησιού, συζητώντας και ενημερώνοντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, κυρίως γεωργοκτηνοτρόφοι. Ανάμεσα στα χωριά που επισκέφτηκε η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, είναι το Πλωμάρι, τα χωριά του Δήμου Γέρας Σκόπελο και Μεσαγρί, του Δ. Πέτρας και χωριά(Πελόπη και Ψυλομέτωπο) του Δ. Μανταμάδο.

Αναφερόμενος στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, ιδιαίτερα οι ελαιοπαραγωγοί και κτηνοτρόφοι, ο βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε πως οφείλονται πρώτ' απ' όλα στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ που εφαρμόζεται και συμφωνούν τα κόμματα του δικομματισμού αλλά και ο ΣΥΝ. Αυτή η αντιαγροτική πολιτική θα φέρει ακόμα χειρότερες μέρες για τους αγρότες και κυρίως τους ελαιοπαραγωγούς, τώρα, με την προς το χειρότερο αναθεώρηση της ΚΑΠ.

Ωστόσο, υπογράμμισε ο Στ. Σκοπελίτης, υπάρχει διέξοδος από την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και αυτή βρίσκεται στον ενωμένο και αποφασιστικό αγώνα των αγροτών του νησιού και, γενικότερα, όλου του λαού. Σ' αυτήν την προοπτική πρέπει να είναι και η ψήφος των εργαζομένων. Πρέπει στο αποτέλεσμα των εκλογών να καταγραφεί η καταδίκη του δικομματισμού με τη μείωση της δύναμης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και τη σημαντική ενίσχυση του ΚΚΕ σε δύναμη, για να μπορεί το λαϊκό κίνημα να αγωνίζεται από καλύτερες θέσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ