Παρασκευή 19 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του Κόμματος, οι ΚΟ σε όλη τη χώρα υλοποιούν ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσης. Ανάμεσά τους η ΚΟΑ του ΚΚΕ προγραμματίζει για τις επόμενες μέρες τις παρακάτω δραστηριότητες:

-- Την Τρίτη 23/9, ο Λ. Παπακωνσταντόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ, στις 7.15 π.μ. θα περιοδεύσει στα ΕΛΤΑ στην Ανω Κυψέλη (Κρίσης 70).

-- Την Τετάρτη, 24/9, στις 2 το μεσημέρι, ο Π. Ηλιόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τον «Ευαγγελισμό» και θα μιλήσει στις αποκλειστικές νοσοκόμες.

-- Την Τετάρτη, 24/9, σε συγκέντρωση γυναικών στον Νέο Κόσμο, στα γραφεία της ΚΟ (Φραντζή 68), στις 7μ.μ. θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη, 24/9, σε σύσκεψη εργαζομένων στον ΟΣΕ στην ΚΟΑ, στις 6.30μ.μ., θα μιλήσει ο Π. Ηλιόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη, 25/9, στις 9π.μ., στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Αγ. Παρασκευής θα περιοδεύσει ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη, 25/9, σε συγκέντρωση εργαζομένων στην ΕΘΕΛ, στα γραφεία της ΚΟΑ, στις 6μ.μ., θα μιλήσει ο Μ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Παρασκευή, 26/9, σε συγκέντρωση γυναικών στο δημαρχείο Υμηττού, στις 7μ.μ., θα μιλήσει η Χριστίνα Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στον Πειραιά

Συνεχίζοντας την Πολιτική Εξόρμηση η ΚΟΠ του ΚΚΕ, οργανώνει περιοδείες και συγκεντρώσεις, συζητώντας με τους εργαζόμενους και τη νεολαία το Πρόγραμμα του Κόμματος.

-- Σήμερα Παρασκευή

  • Στις ιδιωτικές κλινικές Νίκαιας και Κορυδαλλού, θα περιοδεύσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ.
  • Στα κεντρικά καταστήματα τραπεζών του Πειραιά, θα περιοδεύσει ο Μιχάλης Νουφαρίτσης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΠ.
Στη Βορειοδυτική Ελλάδα

Πολιτικές συγκεντρώσεις και περιοδείες στις παρακάτω περιοχές πραγματοποιούν οργανώσεις του ΚΚΕ της ΒΔ Ελλάδας:

Σήμερα Παρασκευή 19.9.03:

-- Συγκέντρωση στις 12 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Κέρκυρα» με ομιλητή το Γ. Κουλούρη, γραμματέα της ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ.

-- Σύσκεψη στη Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων.

Αύριο Σάββατο 20.9.03:

- Συγκέντρωση στο Κανάλι Κέρκυρας στις 8 μ.μ.

Κυριακή 21.9.2003:

-- Πολιτική συγκέντρωση στους Λιαπάδες Κέρκυρας στις 8 μ.μ., με ομιλητή το Θ. Γουλή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση στη Γαρίτσα, στις 11 π.μ.

Δευτέρα 22.9.2003:

-- Σύσκεψη στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων με ομιλητή τον Απ. Τασούλα.

-- Συγκέντρωση στις διοικητικές υπηρεσίες και το τεχνικό προσωπικό της ΔΕΗ στην Κέρκυρα, στις 7 π.μ. με ομιλητή το Θ. Γουλή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Εύβοια

Η Αχτιδική Επιτροπή Χαλκίδας και η Κομματική Οργάνωση Νέας Αρτάκης του ΚΚΕ διοργανώνουν συνεστίαση, στις 9μ.μ., στο κέντρο «Εννέα Ογδοα» στη Ν. Αρτάκη, την Παρασκευή 26/9.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ