Σάββατο 20 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
«Χαμηλοί τόνοι»

Ρόλο «ήρεμης δύναμης» που κρατά χαμηλούς τόνους και δεν υψώνει δήθεν «διαχωριστικές γραμμές», επιλέγει η ηγεσία της ΝΔ για να απαντήσει στον Κ. Σημίτη, τροφοδοτώντας την πόλωση από «την ανάποδη».

Στη δήλωση που έκανε ο εκπρόσωπος του κόμματος αποδοκίμασε την πρωθυπουργική δήλωσε ότι «η ΝΔ δεν μπορεί να κυβερνήσει την Ελλάδα», τονίζοντας ότι «ο κ. Σημίτης προσβάλλι τη νοημοσύνη των πολιτών, όταν αλαζονικά ισχυρίζεται ότι μόνο αυτός ξέρει να κυβερνά». Επέκρινε την κυβέρνηση ότι «έχει προεπιλέξει να υψώσει τους τόνους της αντιπαράθεσης και να χαράξει νέες διαχωριστικές γραμμές». Ταυτόχρονα, επιχείρησε να δείξει στον αντίποδα λέγοντας ότι «δε θα την ακολουθήσουμε, την αφήνουμε μόνη της στο χτες. Εμείς κοιτάμε μπροστά. Οραματιζόμαστε και σχεδιάζουμε το μέλλον, για όλους τους Ελληνες».

Ο Κ. Καραμανλής, από την Οδησσό, πρώτο σταθμό της τριήμερης περιοδείας του στην Ουκρανία, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τους ομογενείς, «που ούτε μία στιγμή δεν έβγαλαν από τις καρδιές τους την Ελλάδα, κράτησαν ζωντανή την ελπίδα, έδωσαν μάχες και διέδωσαν τη χριστιανική πίστη»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ