Δευτέρα 27 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
3ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΙΚΑ
Εγκαταλειμμένο στη τύχη του

Περιοδεία των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ,  Γ. Σταυρόπουλου και  Γ.  Αργυροκαστρίτη

Τη μεγάλη εγκατάλειψη από την κυβέρνηση του 3ου Θεραπευτηρίου του ΙΚΑ στην πλατεία Κάνιγγος που το οδηγεί στην απαξίωση και σταδιακά στο κλείσιμο, αντιμετώπισαν το Σάββατο το πρωί οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Γ. Σταυρόπουλος και Γ. Αργυροκαστρίτης που περιόδευσαν εκεί.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος συνομίλησαν με το ιατρικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου που τους επισήμαναν τα τεράστια προβλήματα που μένουν άλυτα λόγω της αδιαφορίας της κυβέρνησης. Προβλήματα όπως η άθλια κτιριακή υποδομή, η έλλειψη προσωπικού και κυρίως του υποστηρικτικού όπως φύλακες, με αποτέλεσμα δεκάδες ναρκομανείς να καταφεύγουν εκεί για να κάνουν χρήση ουσιών. Ενα από τα πιο σημαντικά προβλήματα του 3ου Θεραπευτηρίου του ΙΚΑ - της «ισχυρής» Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ - είναι τα χαλασμένα ασανσέρ που βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές των ασθενών, όπως χαρακτηριστικά τόνισαν στους υποψήφιους βουλευτές οι εργαζόμενοι, που αναγκάζονται να ανεβοκατεβάζουν ασθενείς με καροτσάκι από τα σκαλοπάτια!

«Είναι ώριμο ο κόσμος να απαγκιστρωθεί από τον δικομματισμό και ν' ανοίξει ένα καινούριο δρόμο αντίστασης ψηφίζοντας ΚΚΕ», επισήμανε ο Γ. Σταυρόπουλος και συνέχισε τονίζοντας ότι «στις 10 Απρίλη πρέπει να ανησυχήσει η ολιγαρχία. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν ταυτιστεί στην εξυπηρέτηση του μεγάλου κεφαλαίου γι' αυτό το πιο καλό βόλι είναι η ψήφος στο ΚΚΕ που θα δυναμώσει το λαϊκό μέτωπο».

Ο Γ. Αργυροκαστρίτης μιλώντας στο προσωπικό του νοσοκομείου σημείωσε ότι η κοινωνία δεν μπορεί να μείνει απαθής στα προβλήματα που δημιουργεί ο δικομματισμός. «Ανακάλυψαν σήμερα τα δύο μεγάλα κόμματα ότι υπάρχουν προβλήματα όταν οι ίδιοι τα δημιούργησαν. Γι' αυτό πρέπει να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο ΚΚΕ για να δημιουργηθεί ένα κοινωνικό μέτωπο. Στις 10 Απρίλη πρέπει να ενισχυθεί το ΚΚΕ γιατί είναι σίγουρο ότι θα είναι και πάλι μπροστά στους αγώνες των εργαζομένων», κατέληξε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ