Δευτέρα 27 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ιδανικοί «παρτενέρ» της εξουσίας

Γρηγοριάδης Κώστας

Εκτός από την μπλερικού τύπου, αριστερή υποτίθεται, θεώρηση ο Μ. Ματσαγγάνης στο ίδιο άρθρο μιλά και για την «αριστερή στάση ζωής», που κρύβεται όπως γράφει (όπως ο διάολος) στις λεπτομέρειες.

Ιδού μια λεπτομέρεια αυτής της αριστερής στάσης, όπως την περιγράφει ο ίδιος ο Μ. Ματσαγγάνης στο περιοδικό «Νέα Υγεία» (τεύχος 26), στο οποίο ως «Ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού» πραγματεύεται την «ιδιωτική ασφάλιση και δημόσια πολιτική».

Γράφει, λοιπόν: «Η άνοδος της ποιότητας των ξενοδοχειακών υπηρεσιών των μονάδων του ΕΣΥ θα τους επέτρεπε να είναι ανταγωνιστικές έναντι των αντίστοιχων μονάδων του ιδιωτικού τομέα και άρα ιδανικοί "παρτενέρ" και της ιδιωτικής ασφάλισης...».

Θαυμάστε, δηλαδή, «αριστερή προγραμματική πρόταση»: Οι καλές θέσεις στα δημόσια νοσοκομεία να εκχωρηθούν στις ιδιωτικές εταιρίες, που θα τις έχουν ως «παρτενέρ».

Δεν είναι δα και τίποτε εξωφρενικό αυτό που γράφει -έστω και με αυτή τη φρασεολογία: Είναι απλά δείγματα γραφής ιδανικών -της κεφαλαιοκρατίας - «παρτενέρ» της εξουσίας.

Υ.Γ.: Α, ρε ΚουΚουΕ που δεν αποφάσισες να γίνεις και συ «παρτενέρ» της εξουσίας...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ