Δευτέρα 27 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ
Προπηλάκισαν τον ευρωβουλευτή του ΚΚΣ Κ. Αλυσανδράκη!

Ανακοίνωση της ΝΕ Κερκύρας του ΚΚΕ

Προπηλακίστηκε από κυβερνητικό τραμπούκο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την 25η Μαρτίου στο κτίριο της Ιόνιας Ακαδημίας, ο ευρωβουλευτής του κόμματος Γ. Αλυσανδράκης.

Η ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της σημειώνει τα παρακάτω:

«Η ΝΕ Κέρκυρας καταγγέλλει την τραμπούκικη συμπεριφορά των υφυπουργών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ Γ. Νιώτη και Γ. Δρυ απέναντι στον ευρωβουλευτή του κόμματος Κ. Αλυσανδράκη, στη διάρκεια της επίσημης εκδήλωσης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου που έγινε σήμερα (σ.σ. προχθές) το πρωί στο κτίριο της Ιόνιας Ακαδημίας.

Ο ευρωβουλευτής παρενέβη τη στιγμή που οι δυο υφυπουργοί, ο νομάρχης και άλλοι παράγοντες του ΠΑΣΟΚ εξύβριζαν τον πρόεδρο του φοιτητικού συλλόγου, ο οποίος ζητούσε να ενημερώσει τους παρόντες για το στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Στη σύσταση του Κ. Αλυσανδράκη ότι θα έπρεπε να είναι ευαίσθητοι στα προβλήματα των φοιτητών, απάντησαν με ύβρεις, ένας μάλιστα από τους παρατρεχάμενους του Γ. Δρυ (ο οποίος αρνήθηκε επίμονα να αποκαλύψει το όνομά του) χειροδίκησε εναντίον του.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ δεν παρακολούθησε την παρέλαση. Παρέμεινε στο χώρο της Ιονίου Ακαδημίας, όπου οι φοιτητές παρουσίασαν τις θέσεις τους για το στεγαστικό πρόβλημα του πανεπιστημίου και τους διαβεβαίωσε ότι, όπως στο παρελθόν, το ΚΚΕ βρίσκεται δίπλα τους στην πάλη για τα αιτήματά τους. Επιπλέον τούς ζήτησε περισσότερα στοιχεία, για να προβάλει το θέμα μέσα από το Ευρωκοινοβούλιο.

Ο τραμπουκισμός που εκδηλώθηκε σήμερα στην πόλη μας από τους πιο επίσημους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ, τόσο απέναντι στο φοιτητικό σύλλογο, όσο και απέναντι στον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, δείχνει ότι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και δεν ανέχονται το παραμικρό που θα χάλαγε την καλοστημένη προεκλογική φιέστα, στην οποία ήθελαν να μετατρέψουν ακόμα και αυτή την επέτειο της Επανάστασης του 1821!

Ο κερκυραϊκός λαός μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, μπροστά και στις εκλογές της 9ης Απρίλη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ