Τρίτη 4 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Κα - Γκε - Μπούρδες

Βάσει της έκθεσης για τις σφαίρες με τις οποίες δολοφονήθηκε ο Γουέλς, οι σφαίρες αυτές («Βήμα», 14/4/2002) προέρχονταν από παρτίδα παραγγελίας του ...ΝΑΤΟ στην ιταλική εταιρία «Societta Metallurgica Italiana». Προφανώς, τις σφαίρες του ΝΑΤΟ τις προμήθευσε στη «17 Ν» η ...»Κα - Γκε - Μπε»!

***

Στα μέσα της δεκαετίας του '80, ο τότε πρωθυπουργός Α. Παπανδρέου επισκέπτεται τη Μόσχα. Ομως, οι Σοβιετικοί ήταν μάλλον αφελείς και αντί να θέλουν σε εποχή ψυχρού πολέμου να «προσεταιριστούν» την Ελλάδα, εκείνοι - αντίθετα - ήθελαν τη μεγαλύτερη πρόσδεση της Ελλάδας στη ...CIA. Γι' αυτό βοηθούσαν τη «17 Ν» να δρα στην Ελλάδα και γι' αυτό την ...προστάτευαν μέσω της «Κα - Γκε - Μπε»... ώστε να εγκατασταθεί (τότε εγκαταστάθηκε!) το κλιμάκιο της CIA στην Αθήνα...

***

Εκείνοι οι δυο πράκτορες, που πιάστηκαν στα πράσα τον Οκτώβρη του 1993 να παίζουν παιχνίδια (με τη «17 Ν»;) στην πλατεία Αμερικής και παρ' όλα αυτά φυγαδεύτηκαν, ομολογήθηκε ότι ήταν πράκτορες της CIA. Μάλλον η «Κα - Γκε - Μπε», αφ' ενός θα λειτουργούσε και ...μετά την πτώση της ΕΣΣΔ, αφ' ετέρου θα είχε στην υπηρεσία της και πράκτορες της ...CIA.

***

Κοντολογίς:

Πρώτον: «Ολες» οι μυστικές υπηρεσίες είχαν «σχέση» με τη «17 Ν». Από «Στάζι» και «Κα - Γκε - Μπε» μέχρι «Σεκιουριτάτε». «Ολες», εκτός από μία: Τη CIA!

Δεύτερον: «Ωραία» η ιστορία με τη «διείσδυση» της «Κα - Γκε - Μπε» στη «17 Ν» (για λογαριασμό κάποιου φίλου... επιχειρηματία της «Κα - Γκε - Μπε»!). «Ωραία» και η ξαναζεσταμένη σούπα με τη «Στάζι». Μόνο που, να: Αν τα εκδοτικά κέντρα θέλουν το παιχνίδι των επιχειρηματικών τους συγκρούσεων να είναι λιγότερο αποκρουστικό, ας προσέχουν να επιλέγουν καλύτερο «δράκο» στα παραμύθια τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ