Τετάρτη 19 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γνήσιοι υπερασπιστές της Δημοκρατίας

Στο «Λαϊκό» Νοσοκομείο περιόδευσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Παναγιώτης Κοσιώνης

«Χαίρομαι που γνωρίζουμε τους γνήσιους υπερασπιστές της Δημοκρατίας σε όλη αυτή τη διαδρομή».

Με αυτά τα λόγια υποδέχτηκε χτες το βουλευτή του ΚΚΕ Π. Κοσιώνη στα πλυντήρια του «Λαϊκού» Νοσοκομείου ο Μιχ. Βλαβενίδης, 62 χρονών σήμερα. «Σήμερα γιορτάζουμε τα 85 χρόνια του Κόμματός μας» έλεγε η συντρόφισσα Ντίνα Γεωργάκη, εργαζόμενη στο νοσοκομείο, που συνόδευε τον Π. Κοσιώνη, ενώ ο βουλευτής του ΚΚΕ συμπλήρωνε: «Είμαστε νεαροί, 85 χρονών».

Ο Μιχ. Βλαβενίδης, 62 χρονών σήμερα, εργάζεται στα πλυντήρια του «Λαϊκού» 23 χρόνια, ενώ πριν είχε εργαστεί και άλλα 10 στη Γερμανία. Η κουβέντα άναψε καθώς οι εργαζόμενοι μέσα στον αποπνιχτικό χώρο δεν παίρνουν ανθυγιεινό επίδομα, και εκφράζουν την απογοήτευσή τους για την κυβερνητική πολιτική. «Εμείς έχουμε τονίσει ότι τα επιδόματα πρέπει να ενσωματωθούν στους βασικούς μισθούς για να μην μπορεί να τα κόψει κανείς» υπογράμμισε ο Π. Κοσιώνης τονίζοντας: «Αυτή τη φορά, ψήφο στο ΚΚΕ, για να δοκιμάσετε την άλλη προοπτική».

Μέσα στο γραφείο των γιατρών κάλεσε τον Π. Κοσιώνη ο επιμελητής Α' Δημ. Σταματιάδης - που δουλεύει στο «Λαϊκό» απ' το 1981 - και έγινε μια σύντομη «ανασκόπηση περί ΕΣΥ». «Ενώ υπάρχουν βελτιώσεις στον εκπαιδευτικό τομέα στη συνολική λειτουργία του νοσοκομείου υπάρχει πισωγύρισμα» σημείωσε ο γιατρός.

Χωρίς να μπορούν να βρουν χρόνο έστω και για μια κουβέντα -καθώς έπρεπε να προλάβουν τη διανομή του φαγητού - βρήκε ο Π. Κοσιώνης τους τέσσερις εργαζόμενους στα μαγειρεία.

Λίγο αργότερα επισκέφτηκε γιατρούς στα γραφεία τους. Ανάμεσά τους και ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, ο οποίος εκτός απ' την οικονομική ενίσχυση προς το Κόμμα υπογράμμισε: «Στέκομαι με σεβασμό και συμπάθεια απέναντι στο ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ