Τετάρτη 19 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γέννημα της ανάγκης της ελληνικής κοινωνίας

Στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία» περιόδευσε ο Σπ. Στριφτάρης

Να κάνουν το βήμα και να έρθουν κοντά, να ψηφίσουν ΚΚΕ, το κόμμα που επί 85 χρόνια αποτέλεσε την ελπίδα και το στήριγμα του λαού, να αγωνιστούν μαζί με το ΚΚΕ, για να αλλάξει η ζωή όλων και του καθένα ξεχωριστά, κάλεσε τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» ο βουλευτής του ΚΚΕ Σπύρος Στριφτάρης, κατά τη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησε χτες στο νοσοκομείο.

Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, απαιτείται η ενότητα και η αγωνιστικότητα των εργαζομένων, των μικρομεσαίων, της αγροτιάς, της νεολαίας. Απαιτείται ένα ΚΚΕ ενισχυμένο, δυνατό για να μπορεί από καλύτερες θέσεις και με μεγαλύτερη δύναμη να αγωνίζεται για το όφελος του ελληνικού λαού, υπογράμμισε ο βουλευτής.

Σε κάθε στάση του βουλευτή, στο σωματείο των εργαζομένων, στα μαγειρεία, στο φαρμακείο, στις διοικητικές υπηρεσίες, στην αιμοδοσία, στην αποστείρωση, οι εργαζόμενοι κοντοστέκονταν, όσο τους το επιτρέπει η υπερεντατικοποίηση της δουλιάς τους, και διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες δουλιάς, τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού, την αφαίρεση εργασιακών δικαιωμάτων, την εισβολή των ιδιωτικών συμφερόντων στο νοσοκομείο, εύχονταν «χρόνια πολλά και αγωνιστικά» στο ΚΚΕ.

«Τίποτα δε χαρίζεται, τα πάντα κατακτιούνται. Και όπως κατακτήθηκαν τόσα και τόσα στη ζωή και πολλά ακόμα θα κατακτηθούν μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Μόνο με ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να αλλάξει η ζωή του ανθρώπου σήμερα. Μόνο με όραμα το σοσιαλισμό μπορεί πραγματικά ο λαός και η εργατική τάξη να ζήσει μια ζωή που θα είναι τουλάχιστον ανεκτή και θα μπορεί να προσφέρει και στο σύνολο, αλλά και στον καθένα ξεχωριστά», επισήμανε ο Σπ. Στριφτάρης.

«Για να μπορεί ένα κόμμα να ζει και να δρα 85 χρόνια, με όλους τους μηχανισμούς του αστικού κράτους, όχι μόνο του ελληνικού, αλλά και του διεθνούς, ενάντιά του, και να είναι η ελπίδα του ελληνικού λαού, σημαίνει ότι είναι γέννημα της ανάγκης της ελληνικής κοινωνίας, των λαϊκών στρωμάτων και όχι κάποιων άλλων σκοτεινών συμφερόντων. Είναι καιρός να καταλάβουν οι εργαζόμενοι πού θα ήταν τα πράγματα αν δεν υπήρχε το ΚΚΕ, όλα τα κομμουνιστικά κόμματα. Είναι καιρός να καταλάβετε τη δύναμή σας, στηρίζοντας και ψηφίζοντας ΚΚΕ να περάσετε το δικό σας μήνυμα δυσαρέσκειας και αντίστασης, το μήνυμα ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, για να "πιάνουν τόπο" οι κόποι σας, για ζωή ανθρώπινη, με δικαιώματα», τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ