Τρίτη 25 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι εκδηλώσεις γιορτασμού των 85 χρόνων του ΚΚΕ. Για τις επόμενες μέρες προγραμματίζεται να γίνουν οι παρακάτω:

Αύριο, Τετάρτη, 26/11
  • Εκδήλωση της ΚΟΒ Εμποροϋπαλλήλων της Αχτίδας Υπηρεσιών της ΚΟΑ, στον Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5Β, στην πλατεία Μητροπόλεως) θα πραγματοποιηθεί στις 6μ.μ.
Την Πέμπτη, 27/11
  • Στην εκδήλωση που διοργανώνει καλεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, στα Νεώρια, στο Παλιό λιμάνι των Χανίων, στις 8 το βράδυ. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Ενώ στο χώρο θα υπάρχει έκθεση με φωτογραφικό υλικό και άλλα υλικά του Κόμματος. Θα ακολουθήσει συναυλία από το συγκρότημα «Νότιος Ανεμος», με πολιτικό και επαναστατικό τραγούδι.
  • Στον Παλαμά Καρδίτσας, θα γίνει εκδήλωση για την ηρωίδα του Κόμματος Βαγγελίτσα Κουσιάντζα. Θα μιλήσει ο συγγραφέας και αντιπρόεδρος της ΠΕΑΕΑ, Βασίλης Φυτσιλής.
Την Παρασκευή, 28/11
  • Η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση στις 9 μ.μ., στο κέντρο «Πύλης Μέγαρον», στα Τρίκαλα.
Το Σάββατο, 29/11
  • Στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, στις 6 μ.μ., πραγματοποιείται η κεντρική εκδήλωση της ΝΕ Λάρισας, του ΚΚΕ, για τα 85 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα υπάρχει μουσικό αφιέρωμα από τον μουσικοσυνθέτη Δ. Φωτιάδη με ερμηνεύτρια την Μαρία Φωτιάδη, θα γίνουν απαγγελίες ποιημάτων και προβολή ταινίας για την 85χρονη ιστορία του ΚΚΕ.
Την Κυριακή, 30/11
  • Εκδήλωση διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ, στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου (δίπλα στο ΚΤΕΛ στο λιμάνι) στις 11 το πρωί, όπου θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ