Παρασκευή 28 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα δικομματικά...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΗΤΑΝ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, μια συζήτηση για την οικονομία και αυτοί έψαχναν τους ...φίλους τους. Ο λόγος για τον Σημίτη, τον Καραμανλή και την προ ημερησίας κουβέντα στη Βουλή, όπου έψαχναν σε ποιο διεθνή οργανισμό (ιδιωτικό, φυσικά) έχει φίλους ο πρόεδρος της ΝΔ.

Αυτές τουλάχιστον ήταν οι καταγγελίες του πρωθυπουργού. Του ίδιου πρωθυπουργού, που έχει προσλάβει δεκάδες «διεθνείς οίκους» για να αποτιμήσουν τις ΔΕΚΟ και τις άλλες δημόσιες επιχειρήσεις, που είναι για ξεπούλημα. «Οίκους», που, φυσικά, πλήρωσε ο Ελληνας εργαζόμενος και βαριά φορολογούμενος, χωρίς να του προσφέρουν τίποτε. Αντιθέτως, πήραν και με το παραπάνω.

Φυσικά, όλος ο παραπάνω προβληματισμός ουδεμία σχέση έχει με τα καθημερινά, οικονομικά προβλήματα του Ελληνα πολίτη. Αυτά, βλέπετε, δε βρήκαν χώρο σε μια αντιπαράθεση που προϊδεάζει σαφώς και για το περιεχόμενο της προεκλογικής αντιπαράθεσης.

Πάντως (έτσι για την ιστορία), τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας είχαν γεμίσει από βουλευτές - χειροκροτητές. Αντιθέτως, τα έδρανα του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούμε να πούμε ότι ...έσφυζαν από ζωή. Παρατηρήθηκαν πολλές απουσίες και μάλλον κάποιοι τηρούν τις αποστάσεις τους...

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ, με τα δημοσιεύματα περί τρομοκρατικού χτυπήματος κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτή τη φορά, από τη «Γουόλ Στριτ Τζόρναλ», που φυσικά αναπαρήχθη από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ως «σενάριο» διεθνώς αναγνωρισμένου έντυπου.


Γρηγοριάδης Κώστας

Λογικό και φυσικό είναι ο κόσμος να βλέπει πια παντού φαντάσματα τρομοκρατών, αφού ...«λέγε - λέγε», κάτι μένει στο τέλος. Αυτά, την ώρα που η Αθήνα μεταβάλλεται σε στρατόπεδο και οι ένοπλοι φρουροί έχουν, ήδη, γίνει πιο πολλοί κι απ' τα ...φανάρια.

Ετσι και τους αποσύρουν για μια μέρα από το δρόμο, θα νομίζουμε ότι ...άλλαξε η πόλη. Θα μας λείπουν ...οι κάννες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ