Σάββατο 13 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕΔΥΕ
Πλατιά σύσκεψη για την Ολυμπιάδα Ειρήνης

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) πραγματοποιεί σύσκεψη μαζικών φορέων και προσωπικοτήτων, με αφορμή την πρωτοβουλία της για τη διοργάνωση ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ από το Γενάρη μέχρι το Μάη του 2004.

Πρόκειται για μια διοργάνωση με στόχο μέσα από αθλητικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις και συζητήσεις, ν' αναδείξει τα φιλειρηνικά αισθήματα του ελληνικού λαού και να διασταυρώσει τη θέληση και την απαίτηση της πλειοψηφίας των Ελλήνων να σταματήσουν εδώ και τώρα όλες οι πολεμικές επιχειρήσεις, ν' αποσυρθούν οι δυνάμεις κατοχής από τα Βαλκάνια, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Παλαιστίνη.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη σύσκεψη φορέων και προσωπικοτήτων για τη συζήτηση και προκήρυξη της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Δεκέμβρη 2003, στις 6.00 μ.μ., στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 24.

Σκοπός της σύσκεψης είναι να προκύψει πλατιά οργανωτική επιτροπή, η οποία θα έχει την ευθύνη για τη διεξαγωγή της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.

  • Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η ΕΕΔΥΕ, στα πλαίσια της οικονομικής της ενίσχυσης, διαθέτει ασημένια φλουριά για την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Οσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν, αυτά διατίθενται από τα Γραφεία της ΕΕΔΥΕ, Θεμιστοκλέους 48, Αθήνα, τηλ. 210.3844.853-54.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ