Σάββατο 13 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Παράσημα αυταρχισμού

Ο Φ. Σερέτης ήταν πρόεδρος στο Περιφερειακό Σύστημα Υγείας Πρόνοιας(ΠεΣΥΠ) Στερεάς Ελλάδας και εσχάτως μετακινήθηκε στη θέση του προέδρου του Γ΄ ΠεΣΥΠ Αττικής - στη θέση του αναγκασθέντος σε παραίτηση Δ. Σερεμέτη.

Ως πρόεδρος του ΠεΣΥΠ της Στερεάς Ελλάδας έχει στο ενεργητικό του τη συγκρότηση της πρώτης - σε νοσοκομείο - Ανώνυμης Εταιρίας που προκήρυξε διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση των μαγειρείων του νοσοκομείου Λαμίας. Οταν έφτασε στον Πειραιά, μια απ' τις πρώτες ενέργειές του ήταν να στείλει ένα έγγραφο με ημερομηνία 1.12.2003 προς το Τζάνειο νοσοκομείο με το οποίο βάζει περιορισμούς στις συνεντεύξεις Τύπου των εργαζομένων και ουσιαστικά τις απαγορεύει ή τις θέλει ελεγχόμενες.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η απόφαση αυτή - όπως αποκάλυψε ο «Ρ» στις 5.12.2003 - είναι η ίδια εγκύκλιος που είχε στείλει 6 Ιούλη 1992, (επί κυβέρνησης ΝΔ τότε) ο τότε γεν. γραμματέας του υπουργείου Υγείας, Ι. Πιερουτσάκος, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Το μόνο που έκανε ο Φ. Σερέτης, ήταν να διορθώσει ιδιοχείρως τα σημεία εκείνα που πρέπει να προσαρμοστούν στη δομή των ΠεΣΥΠ.

Υστερα απ' όλα αυτά η στήλη δεν έχει παρά να προτείνει ο Φ. Σερέτης να ενταχτεί στο επιτελείο του Θ. Πάγκαλου για να κατατροπώσει την επάρατη Δεξιά...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ