Σάββατο 13 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Εχουν δυο βδομάδες διορία

«Στις 8 Μάρτη, όταν η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση, τα χρήματα της επιδότησης του ελαιολάδου στο σύνολο της παραγωγής θα καταβληθούν την αμέσως επόμενη ημέρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας».

Αυτά και άλλα παρόμοια έλεγε ο Θεόφιλος Βασιλείου, βουλευτής της ΝΔ στην Αχαΐα, ενώπιον των αγωνιζόμενων αγροτών της Αιγιάλειας και συγκεκριμένα στις 19 Γενάρη του 2004, όταν οι τελευταίοι βρίσκονταν στις επάλξεις του αγώνα με αιχμή την καταβολή της επιδότησης του ελαιολάδου. Στο ίδιο μήκος κύματος - στις δηλώσεις τους στο Αίγιο - βρίσκονταν και οι βουλευτές της ΝΔ, Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, υπουργός Εθνικής Αμυνας σήμερα και ο Νίκος Νικολόπουλος.

Eπειδή,όμως, οι πάντες σ' αυτή τη χώρα γνωρίζουν πως η απόσταση ανάμεσα στα λόγια και την πράξη είναι συνήθως μεγάλη, οι αγρότες της περιοχής εξήγγειλαν νέο συλλαλητήριο για τις 31 Μάρτη, στο Αίγιο. Η νέα κυβέρνηση και, ιδιαίτερα, όσοι υπόσχονταν ότι το πρόβλημα θα λυθεί «την αμέσως επόμενη μέρα», έχουν μπροστά τους δυο ολόκληρες βδομάδες, να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ