Σάββατο 13 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συλλαλητήρια σ' όλη την Ελλάδα

Συλλαλητήρια αντιπολεμικά αντιιμπεριαλιστικά διοργανώνονται την ίδια περίοδο σ' όλη την Ελλάδα.

Στη Θεσσαλία

Το δικό τους παρών θα δώσουν στις 20 Μάρτη, Μέρα Αντίστασης στον πόλεμο και στον ιμπεριαλισμό και οι αγωνιστές της ειρήνης στη Λάρισα, συμμετέχοντας στο αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο που αποφάσισε η Επιτροπή Φορέων Κατά του Πολέμου. Η απόφαση για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου, που θα γίνει το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Ταχυδρομείου, πάρθηκε χτες το βράδυ σε σύσκεψη που συγκάλεσε η Επιτροπή Φορέων στο Εργατικό Κέντρο της Λάρισας, η οποία απηύθυνε κάλεσμα στα εργατικά συνδικάτα, στις νεολαιίστικες και γυναικείες οργανώσεις και όλους τους φορείς του νομού να προετοιμαστούν για την επιτυχία του συλλαλητηρίου.

Ενόψει της 20ής Μάρτη συνεδρίασε χτες το βράδυ και η Γραμματεία της Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων, η οποία απηύθυνε κάλεσμα δραστηριοποίησης σε όλους τους φορείς του νομού για την οργάνωση της αντιιμπεριαλιστικής κινητοποίησης. Τη Δευτέρα το απόγευμα θα συνεδριάσει και η Επιτροπή Ειρήνης Καρδίτσας, ενώ ανάλογες πρωτοβουλίες θα ληφθούν και στη Μαγνησία.

Στο Ηράκλειο Κρήτης

Κάλεσμα σε σύσκεψη απευθύνει η Επιτροπή Ειρήνης Νομού Ηρακλείου, σε κοινωνικούς και μαζικούς φορείς του νομού, τη Δευτέρα 15 Μάρτη, στις 7 το απόγευμα, στο Πολύκεντρο Νεολαίας στην «Ανδρόγεω».

Στη σύσκεψη θα συζητηθεί η καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία της αντιιμπεριαλιστικής συγκέντρωσης το Σάββατο 20 Μάρτη και ώρα 12 το μεσημέρι στα Λιοντάρια που οργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης που κήρυξε την 20ή Μάρτη ως Μέρα Αντίστασης στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό καθώς και αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους λαούς.

Στην Αλεξανδρούπολη

Αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Εβρου της ΕΕΔΥΕ την Παρασκευή 19 Μάρτη, στις 7 το απόγευμα, μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ