Παρασκευή 19 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χαιρετιστήρια μηνύματα στο ΚΚΕ για την εκλογική επιτυχία

Συνεχίζουν να καταφθάνουν χαιρετιστήρια μηνύματα για την εκλογική επιτυχία του ΚΚΕ.

Το μήνυμα του Κόμματος των Εργατών της Ιρλανδίας έχει ως εξής:

«Αγαπητοί Σύντροφοι,

Η Κεντρική Εκτελεστική Επιτροπή του Κόμματος των Εργατών της Ιρλανδίας απευθύνει θερμό χαιρετισμό στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ και συγχαρητήρια για την επιτυχία του Κόμματος στις πρόσφατες εκλογές.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι σε μια στιγμή που η Δεξιά έγινε κυβέρνηση, το ΚΚΕ ενίσχυσε τόσο την παρουσία του στο Κοινοβούλιο όσο και το ποσοστό του. Το Κόμμα των Εργατών της Ιρλανδίας συγχαίρει επίσης το ΚΚΕ για την απόφασή του να ενισχύσει το μαζικό λαϊκό κίνημα και να επιταχύνει το χτίσιμο του αντι-ιμπεριαλιστικού αντι-μονοπωλιακού δημοκρατικού μετώπου.

Αναγνωρίζουμε τη στάση των Ελλήνων κομμουνιστών ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Επίσης αναγνωρίζουμε το διαρκή αγώνα του ΚΚΕ υπέρ των συμφερόντων των Ελλήνων εργατών και την αλληλεγγύη που επιδεικνύουν προς όλους τους εργαζόμενους παγκοσμίως.

Το Κόμμα των Εργατών της Ιρλανδίας πιστεύει ότι η πρόσφατη εκλογική επιτυχία σας θα συμβάλλει τα μέγιστα σε όλους αυτούς τους αγώνες και γι' αυτό σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Συντροφικούς χαιρετισμούς,

Τζέρι Γκέιντζερ, επικεφαλής της διεθνούς επιτροπής του Κόμματος των Εργατών της Ιρλανδίας».

Χαιρετιστήρια επιστολή για το εκλογικό αποτέλεσμα απέστειλε και η ΚΕ του ΚΚ Ιράκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ