Τετάρτη 21 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΥΠΡΟΣ - ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η νίκη σας θα είναι και δική μας!

Με ανοιχτή της επιστολή προς τους εργαζόμενους της Κύπρου η Ομοσπονδία Οικοδόμων υπογραμμίζει: «Γνωρίζουμε τις κρίσιμες ώρες που περνάτε, όπως γνωρίζουμε πως η συντριπτική πλειοψηφία των Κυπρίων εργαζομένων, του κυπριακού λαού βαδίζει, αγνοώντας απειλές και εκβιασμούς, στο δρόμο της σύγκρουσης με το "ρεαλισμό του ραγιαδισμού"».

«Συνάδελφοι, το ΟΧΙ το δικό σας στην ιμπεριαλιστική τάξη πραγμάτων είναι το ΟΧΙ όλων όσοι στηρίχτηκαν στη δύναμή τους και ανέτρεψαν τα δεδομένα, είναι το ΟΧΙ της παγκόσμιας προοδευτικής ανθρωπότητας στον εχθρό της, τον ιμπεριαλισμό, σε όλους αυτούς που με τον ένα ή άλλο τρόπο τον καθιστούν επιδιαιτητή και επικυρίαρχο».

«Είμαστε στο πλευρό σας - συνεχίζει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας - στον αγώνα σας ενάντια στο "σχέδιο Ανάν", στο μόρφωμα που παρουσιάζουν σαν λύση του κυπριακού προβλήματος, ενάντια στη διχοτομική πολιτική των Αμερικανών και Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών. Είμαστε δίπλα σας στον αγώνα που δίνετε για την επανατοποθέτηση του Κυπριακού ως προβλήματος εισβολής, κατοχής και αποκατάστασης της κυριαρχίας και ανεξαρτησίας της κυπριακής δημοκρατίας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα νικήσετε και η νίκη σας θα είναι και δική μας νίκη, ΝΙΚΗ όσων αντιστέκονται στην ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα, όσων έχουν αξίες, οράματα και ιδανικά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ