Τετάρτη 28 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέες ηγεσίες σε Οργανισμούς

Νέα ονόματα επικεφαλής εποπτευόμενων οργανισμών ανακοίνωσε χτες ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θ. Ρουσόπουλος.

Στα «Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα» (ΕΤΑ), πρόεδρος ο επ. αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου Κ. Λυμπερόπουλος και διευθύνων σύμβουλος ο επίκουρος καθηγητής του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Χαριτάκης.

Στην «Ολυμπιακή Αεροπορία», πρόεδρος ο καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Πέτρος Παπαγεωργίου και διευθύνων σύμβουλος το στέλεχος της «Ολυμπιακής Αεροπορίας» Οδυσσέας Βλάμης.

Στα «Ολυμπιακά Ακίνητα», πρόεδρος ο δικηγόρος, καθηγητής στο LSE, Χρήστος Χατζηεμμανουήλ.

Για τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) προτείνονται για τη θέση του προέδρου ο τ. πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Αναστάσιος Γκόνης και για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ο δικηγόρος, στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Νίκος Γιαννής.

Στο Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), πρόεδρος η καθηγήτρια Ιατρικής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γκιμπά - Τζιαμπίρη Ολυμπία.

Στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα Α.Ε. (ΕΒΟ – ΠΥΡΚΑΛ) Πρόεδρος ο Πατσιόγιαννης Ιωάννης, Διευθύνων Σύμβουλος ο Μπουρτζάλας Χρήστος.

Στην ΕΛΒΟ Α.Β.Ε. πρόεδρος ο Γαληνός Αθ., Στρατηγός Ε.Α. Αντιπρόεδρος ο Γιαννακόπουλος Β. Οικονομολόγος.

Στην ΕΑΒ Α.Ε. πρόεδρος ο Δαμιανός Θ., Διευθύνων Σύμβουλος ο Φιλιππάκος Τ., Οικονομολόγος, Αναλυτής Αεροναυτικών Συστημάτων, αντιπρόεδρος ο Παπαδάκης Π., Σμήναρχος ε.α.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ