Σάββατο 5 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Στο εργοστάσιο του Σαράντη στα Οινόφυτα

Η ψήφος στο ΚΚΕ σε αυτές τις ευρωεκλογές θα είναι μια ψήφος που δε θα τη μετανιώσετε, τόνισε η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια Ευρωβουλευτής του Κόμματος, που επισκέφτηκε χτες το εργοστάσιο του Σαράντη στα Οινόφυτα και μίλησε στους εργαζόμενους.

Το εργοστάσιο παράγει καλλυντικά, είδη αλουμινίου, βαφές παπουτσιών και η μεγάλη πλειοψηφία του προσωπικού στην παραγωγή είναι γυναίκες, ενώ υπάρχουν και «νοικιασμένοι» εργαζόμενοι. Η υποψήφια ευρωβουλευτής τόνισε ότι τα μεγαλύτερα θύματα της πολιτικής της ΕΕ είναι οι γυναίκες. Τους θύμισε το Ασφαλιστικό που αύξησε τα ηλικιακά όρια συνταξιοδότησης κατά 7 χρόνια στις γυναίκες και κατά 5 στους άνδρες, ενώ προειδοποίησε ότι έρχεται και νέο χτύπημα του Ασφαλιστικού, γιατί το κεφάλαιο απαιτεί τη μείωση του εργασιακού κόστους.

«Αυτό που πάνε να ιδιωτικοποιήσουν και το ετοιμάζουν ως φιλέτο για το κεφάλαιο είναι η Παιδεία και η Υγεία», υπογράμμισε επίσης η Δ. Μανωλάκου και εξήγησε ότι προχωρούν σε αυτές τις ιδιωτικοποιήσεις, γιατί ξέρουν ότι ο γονιός μπορεί να κάνει πολλές θυσίες για να σπουδάσει το παιδί του και ο καθένας είναι έτοιμος να πουλήσει ό,τι έχει και δεν έχει για την υγεία του.

Απέναντι λοιπόν σ' αυτές τις πολιτικές, που αντιμετωπίζουν τους εργαζόμενους σαν εξαρτήματα μηχανής, η υποψήφια ευρωβουλευτής κάλεσε τους εργαζόμενους να απαντήσουν ενισχύοντας τη φωνή τους, δυναμώνοντας τους αγώνες, ψηφίζοντας ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ