Παρασκευή 16 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ

ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ...: «Η επίθεση του ΠΑΣΟΚ, που εκμεταλλεύτηκε το μπλακ άουτ ως χρυσή ευκαιρία αντιπολιτευτικών ασκήσεων, έχει μικρή πολιτική σημασία, μια και τα προβλήματα συντήρησης του δικτύου δεν ανέκυψαν μετά την 7η Μαρτίου.

Η στάση, όμως, της αντιπολίτευσης τροφοδοτεί τα κύματα αρνητικής δημοσιότητας στο εξωτερικό και διευκολύνει τους "συνήθεις καχύποπτους" να καταγγέλλουν το "ελληνικό χάος"» (Κύριο άρθρο - «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ»).

ΓΕΝΙΚΩΣ...: «Κανείς όμως δε φρόντισε να πάρει το παραμικρό μέτρο.

Τρίτον και κυριότερο όμως, επειδή ένα μόλις μήνα πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες υποτίθεται πως όλες οι υπηρεσίες είναι σε επιφυλακή ακριβώς για να προλαμβάνουν τέτοια φαινόμενα.

Φαίνεται, όμως, πως όλοι κοιμήθηκαν. Εγινε ξανά η Ελλάδα αντικείμενο ενός διεθνούς διασυρμού...

...Το ότι η κυβέρνηση αντέδρασε με πανικό και ότι άρχισε για μια ακόμα φορά το γνωστό ...παιχνίδι της μετάθεσης των ευθυνών είναι ίσως το μικρότερο πρόβλημα...

...Γιατί με δηλώσεις στα κανάλια και δημόσιες σχέσεις δε γίνεται τίποτα!» (Κύριο άρθρο - «ΤΑ ΝΕΑ»).

ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ: «Η προσπάθεια να κρύβεται το πρόβλημα είχε "κοντά ποδάρια". Και απέτυχε παταγωδώς. Η αλήθεια είναι ότι η διαθέσιμη ηλεκτρική ισχύς δεν έχει την επιβαλλόμενη "απόσταση" από τις απαιτήσεις αιχμής της ζήτησης. Οταν είναι σε τέτοια αστάθεια το σύστημα, οι έκτακτοι λόγοι ή γεγονότα προκαλούν την κατάρρευση» (Κύριο άρθρο - «Η ΑΥΓΗ»).

Η ...ΚΑΚΙΑ ΜΟΙΡΑ: «Οπως είχαμε προεξαγγελμένο αδιέξοδο με τις απεργίες και κινητοποιήσεις για τα ολυμπιακά επιδόματα, όπως ζήσαμε προεξαγγελμένο αδιέξοδο για τα μέτρα ασφαλείας και ρύθμισης της κυκλοφορίας με την υποδοχή των νικητών του Euro 2004, ε, έτσι ζούμε και το προεξαγγελμένο ηλεκτρικό αδιέξοδο». (Κύριο άρθρο - «ΤΟ ΒΗΜΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ