Τρίτη 27 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Υπάλληλοι...

Ως υπάλληλοι των ιδιωτικών εταιριών πάρκινγκ λειτουργούν οι υπάλληλοι της Δημοτικής αστυνομίας του Δήμου Βουλιαγμένης. Πρόκειται για τον ίδιο δήμο που στις αρχές του καλοκαιριού, ο δήμαρχός του, ο γνωστός Κασιδόκωστας, επέβαλε διόδια στην πόλη του για όποιον ήθελε να πάει προς τις παραλίες.

Εκεί λοιπόν, οι δημοτικοί αστυνομικοί κόβουν κλήσεις όπου βρουν αυτοκίνητο σταθμευμένο, ακόμα κι αν δεν έχει υποπέσει ο οδηγός σε κάποια παράβαση. Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο υπήρξε οδηγός που πήρε δύο κλήσεις μέσα σε μία ώρα! Γιατί υπάρχει τέτοιος επαγγελματικός φανατισμός; Την ίδια στιγμή, που οι οδηγοί συλλέγουν κλήσεις, οι εταιρίες στάθμευσης (πολλές από τις οποίες ανήκουν στα μεγάλα ξενοδοχεία της Βουλιαγμένης, «ΑΣΤΕΡΑ», «ΝΤΙΒΑΝΙ» κλπ.) που παίρνουν 6, 8 ή 10 ευρώ, έχουν ξεφυτρώσει σαν τα μανιτάρια και αυξάνουν τα έσοδά τους από τους οδηγούς που απελπισμένοι δεν ξέρουν πλέον πού να παρκάρουν.

Δεν είναι λοιπόν μόνο ότι οι επιχειρηματίες με ευθύνη της κυβέρνησης κατέλαβαν τις παραλίες που ανήκουν στο λαό και τώρα πια για να κολυμπήσεις πρέπει να πληρώσεις αρκετά ευρώ, επιπλέον οι δύστυχοι υποψήφιοι λουόμενοι έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στα 65,5 ευρώ της κλήσης ή τα 10 ευρώ για τη στάθμευση των αυτοκινήτων τους...

Αλλο ένα παράδειγμα για το πώς λεηλατείται ο δημόσιος χώρος από μεγαλοεπιχειρηματίες και μάλιστα με τη συνδρομή των αρχών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ