Τετάρτη 25 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ!

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ «ΔΙΚΟ ΣΟΥ»: «Μπροστά της κάμερες πολλές και δημοσιογράφοι εκατοντάδες. Το κινητό της χτύπησε. Ποιος να είναι τέτοια ώρα; "Ναι, Κώστα μου, ναι, για σένα το πήρα το χρυσό. Είμαστε όλοι στο πλευρό σου. Δικό σου είναι", άρχισε να φωνάζει ένα μείγμα φωνής και κλάματος, μέχρι που λύγισε, έπεσε κάτω, έκλαιγε με μαύρο δάκρυ. Η κλήση καταγράφηκε. Ηταν ο Κώστας Κεντέρης» (Το ρεπορτάζ για την Αθανασία Τσουμελέκα στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

ΟΠΟΤΕ: «Αφού λοιπόν η χρήση τους είναι γενική, αφού οι ίδιοι οι αθλητές δε θεωρούν αποδιοπομπαίους όσους συναδέλφους τους τις χρησιμοποιούν και τους τιμούν ανεπιφύλακτα, μήπως πρέπει και οι υπόλοιποι να την ξαναδούμε με λιγότερη υποκρισία αυτήν την ιστορία των απαγορεύσεων;» (Ο Δ. Ψυχογιός στο «ΒΗΜΑ»).

ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ: «Στον ελληνικό ιππόδρομο ανθεί εδώ και χρόνια το εξής φαινόμενο: κάποια άλογα να τα κουμαντάρουν άτομα τα οποία δεν έχουν το δικαίωμα να ασκούν το επάγγελμα του προπονητή, με συνέπεια, για να μπορούν να συμμετέχουν στις κούρσες, να εμφανίζονται ως τρόφιμοι κάποιων, κατά κανόνα μικρών προπονητών με οικονομικά προβλήματα. Αυτοί οι τελευταίοι προπονητές ονομάζονται εικονικοί. Με κατάπληξη διαπιστώνω ότι το φαινόμενο επεκτείνεται και στο στίβο. Σήμερα, στον τελικό των 400 μ. μετ' εμποδίων τρέχει αθλήτρια - έκπληξη, που πάει για το χρυσό, η οποία έχει εικονικό προπονητή! Μήπως κάνω λάθος, κύριε Χρήστο Τζέκο;» (Ο Φ. Συρίγος στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Η ΧΡΥΣΗ ΕΛΠΙΔΑ: «Η Φανή Χαλκιά πριν από τρία χρόνια ήταν έτοιμη να κόψει τον στίβο και δούλευε ως δημοσιογράφος στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Ο Σωκράτης Γκόλιας, αρχισυντάκτης στην εκπομπή, της συνέστησε να συνεχίσει με προπονητή των Γιώργο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος είχε κάνει μεγάλη καριέρα στα 200 μ. Ως αθλητής του Χρήστου Τζέκου και η Χαλκιά σε τρία χρόνια είναι κοντά στην κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ στα 400 μ. εμπόδια» (Ο Αντώνης Πανούτσος στο «ΒΗΜΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ