Πέμπτη 2 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Οι κάμερες που θα έφευγαν

«Την προσπάθειά του οι περισσότερες από τις 1.000 κάμερες που θα... αποκαθηλωθούν μετά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες να τοποθετηθούν σε κρίσιμα σημεία των δύο εθνικών οδών και σε μεγάλες αρτηρίες της πρωτεύουσας εξέφρασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Γ. Βουλγαράκης» (η είδηση στη «ΒΡΑΔΥΝΗ»).

Δεν τον παίζανε μικρό τ' άλλα παιδιά;

«το ΚΚΕ ούτε "αντίσταση" έκανε ούτε "φιλειρηνικό" κίνημα (...) κομματική προπαγάνδα έκανε με φόντο την Ακρόπολη (...) ένα πανό στην Ακρόπολη δεν πρέπει να είναι ένα οποιοδήποτε και μάλιστα κομματικό πανό (...) γνωρίζαμε ότι το ΚΚΕ είναι κοινωνικά συντηρητικό» (το ψυχοτραλαλά του Νίκου Φίλη στην «ΑΥΓΗ»).

Δώστε του ένα βούρδουλα

«Θα μπορούσε να αποτελέσει αφετηρία παρόμοιων πρακτικών τα επόμενα χρόνια (...) βάναυση προσβολή της συνταγματικής νομιμότητας (...) ο ίδιος νόμος προβλέπει την επιβολή ποινής κάθειρξης 5 ως 10 ετών στους δράστες (...) αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποτελέσει την αφετηρία μιας παρόμοιας βέβηλης πρακτικής στο μέλλον (...) η βαρβαρότητα με τα κρεμασμένα στην Ακρόπολη κουρέλια πρέπει να σταματήσει εδώ και να μην επαναληφθεί ποτέ» (ο καθηγητής των παιδιών σας στο Πανεπιστήμιο Κώστας Χρυσόγονος στο «ΒΗΜΑ»).

Δημοσιογραφία!

«Σκύλος γέννησε... γάτο! Σύμφωνα με έναν καλόγερο η σκυλίτσα είχε ζευγαρώσει με έναν τίγρη» (το ρεπορτάζ στον «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ του Ρίζου»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ