Τετάρτη 1 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΡΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ!

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΥ: «Προϊόντα εικονοληψίας από τις κάμερες της Αστυνομίας χρησιμοποιήθηκαν σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις ως αποδεικτικά μέσα σε δικαστικές διενέξεις μεταξύ ιδιωτών, με την έγκριση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Μάλιστα επετράπη η διατήρηση των βίντεο μέχρι την ανακοίνωση των τελεσίδικων αποφάσεων» (η είδηση στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΡΟΜΠΕΣ! «Κίνημα κατά του κ. Ευ. Μεϊμαράκη εκδηλώνεται στην κυβέρνηση από υπουργούς που θεώρησαν προσβλητικές τις δηλώσεις του στο πρόσφατο συνέδριο της ΔΑΚΕ. "Δε θα μας κάνει ρόμπες ο κ. Γραμματέας" τόνιζαν χαρακτηριστικά» (το πρώτο θέμα στο ΒΗΜΑ).

ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΚΚΑΛΗ: «Κάποιες πληροφορίες επιμένουν πως το Καστρί δε θα είχε πρόβλημα να συμφωνήσει σε γυναίκα υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Οχι, ο κ. Παπανδρέου δε φέρεται να έχει στο μυαλό του την πρόεδρο της Βουλής, Αννα Ψαρούδα - Μπενάκη. Αλλη κυρία έχει - που διακρίθηκε στην προετοιμασία και την οργάνωση του μεγαλύτερου εθνικού γεγονότος τα τελευταία χρόνια...» (ο Βασίλης Σκουρής στο ΕΘΝΟΣ).

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥ: «Η πρεμιέρα του "Μισανθρώπου" του Μολιέρου είχε και κάποιους κυβερνητικούς θεατές. Μεταξύ αυτών ο Πάνος Παναγιωτόπουλος. Τι να σκεφτόταν άραγε ο Πάνος ενώ το παρακολουθούσε; Το υπουργείο του στην Πειραιώς έχει υποστεί όχι επιδρομή, αλλά επέκταση της "γαλάζιας" βάσης στην ακραία εκδοχή της, δηλαδή τη ΔΑΚΕ. Ο Παναγιωτόπουλος, ας μη κοροϊδευόμαστε, τα έχει δώσει όλα. Οχι μόνο στο υπουργείο, αλλά και στους εποπτευόμενους από αυτό Οργανισμούς» (ο Δ. Μητρόπουλος στα ΝΕΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ