Παρασκευή 10 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ - 17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
  • Η Αχτίδα 7ου και 1ου Διαμερισμάτων Α΄ Αθήνας του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του Κόμματος, σήμερα Παρασκευή, στις 9.30μ.μ. στην ταβέρνα «ΤΟ ΤΖΑΚΙ» (Κυρίλλου Λουκάρεως και Ραγκαβή - Πίσω από τον Αρειο Πάγο). Στην εκδήλωση θα χαιρετίσει εκπρόσωπος του Κόμματος.
  • Η ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Αχαρνών του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση προς τιμήν των 86χρονων του Κόμματος και του 17ου Συνεδρίου του, σήμερα Παρασκευή, στις 9 μ.μ., στην ταβέρνα «Βαγγέλης και υιός» (Λάρνακος και Αχαρνών 238, Αγ. Νικόλαος), θα χαιρετίσει εκπρόσωπος του Κόμματος.
  • Μπροστά στο 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ και της Οικονομικής Εξόρμησης προς τιμήν του, οι Κομματικές Οργανώσεις Κυψέλης του ΚΚΕ πραγματοποιούν συνεστίαση στο «Καραβάνι» (Φωκ. Νέγρη και Ζακύνθου 1), σήμερα Παρασκευή, στις 9 μ.μ.
  • Η ΚΟ Κάτω Αιγάλεω πραγματοποιεί συνεστίαση στο κέντρο «Στέκι» (Ιερά Οδό και Κηφισσού 38), στις 9 μ.μ. προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ σήμερα Παρασκευή.
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ στο ξενοδοχείο «Αλιάκμονας» αύριο Σάββατο.
  • Η ΚΟ Ανθούπολης - Ιερόθεου πραγματοποιεί συνεστίαση στο κέντρο «Θωμάς» (Ανοιξη, Λάρνακος 16), στις 9 μ.μ. προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, το Σάββατο 18/12.
  • Συνεστίαση προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του Κόμματος, πραγματοποιεί αύριο Σάββατο 11 Δεκέμβρη η Αχτίδα Δυτικής Υπαίθρου της ΚΟΘ του ΚΚΕ. Θα γίνει στο κέντρο «Νούφαρα» στο Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης.
Στη Γερμανία

Προς τιμήν των 86 χρόνων οι φίλοι του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση αύριο Σάββατο και από ώρα 19.00 στην ALTE WEBEREI και αίθουσα Studio, Bogenstrabe στο Γκύτερσλο.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προβολή ταινίας από τη Δράση της ΚΝΕ, χαιρετισμούς από φορείς και κόμματα, αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο και κεντρική ομιλία από στέλεχος του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τους Χάρη Κολοβό και Χρήστο Βλάχο. Οπως πάντα, θα υπάρξει έκθεση προοδευτικού βιβλίου και σπιτικό φαγητό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ