Πέμπτη 11 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συγνώμη μικρούλα!

Οβδελυρός νταβατζής έβγαζε, με το στανιό, στη «βίζιτα» ένα 13χρονο παιδί. Οι βρωμεροί πόρνοι ξέσκιζαν τη σάρκα του και κατασπάραζαν την καρδιά του. Ο νταβατζής, έμπορος, που πουλούσε ζωντανό «φρέσκο» ανθρώπινο κρέας. Οι πόρνοι, αγοραστές «προϊόντος» που ικανοποιεί την ανώμαλη σεξουαλική πείνα τους. Στυγερό έγκλημα καθοσιώσεως. Αλλά με τη μορφή του εμπορίου. Του «δούναι και λαβείν», που χαρακτηρίζει την «ελεύθερη» αγορά του καπιταλισμού.

***

Από τις πλέον ανατριχιαστικές περιπτώσεις το έγκλημα σε βάρος της 13χρονης Αλβανίδας, δεν το χωράει ο νους και το μόνο που θα μπορούσε κανείς, που παραμένει ακόμα άνθρωπος, να πει είναι «συγγνώμη μικρούλα». Ομως, δεν είναι κάτι σπάνιο. Τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, μαζί με το εμπόριο λευκής σαρκός με θύματα νέες κοπέλες από τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες, «ανθεί» και η παιδική πορνεία. Ενα απέραντο «δίχτυ» έχει απλωθεί, αναζητώντας παιδιά για σεξουαλικό εμπόριο.

***

Το φαινόμενο είναι γνωστό στις αρμόδιες κυβερνητικές και κρατικές αρχές. Κι όμως, αντί να περιοριστεί, συνεχώς εξαπλώνεται. Επομένως, υπάρχουν ευθύνες. Και υπεύθυνοι είναι εκείνοι που με την πολιτική τους, όχι μόνον ανέχονται, αλλά και συμβάλλουν στην εξάπλωση της κοινωνικής σαπίλας. Διότι, τι άλλο παρά συμβολή είναι η «καλλιέργεια» του εδάφους για ν' αναπτυχθούν τα «σαπρόφυτα» που βρωμίζουν την κοινωνία;

***

Η«καλλιέργεια» του εδάφους γίνεται με τη «φετιχοποίηση» της εμπορικής αγοράς, στην οποία όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται, τη συρρίκνωση των ιδεολογικών χαρακτηριστικών και τη διάχυση ρατσιστικών απόψεων στην κοινωνία, την επέκταση της φτώχειας και της εξαθλίωσης, την απελευθέρωση των ανώμαλων σεξουαλικών ενστίκτων, μέσω των ονειρώξεων της τηλεόρασης και των περιοδικών. Ολα αυτά, ιδιαιτέρως επί «εκσυγχρονισμού», λαμβάνουν τεράστιες διαστάσεις, κακοφορμίζοντας τον κοινωνικό ιστό στη χώρα μας.

***

Το ειδεχθές έγκλημα κατά της 13χρονης Αλβανίδας συντελέστηκε στο έδαφος της ελληνικής «εκσυγχρονιστικής» κοινωνικής σαπίλας. Η παιδική πορνεία, όμως, πήρε τα τελευταία χρόνια μεγαλύτερες διαστάσεις διεθνώς, ως αποτέλεσμα της «νίκης» του καπιταλισμού, μετά την ανατροπή του σοσιαλισμού. Ενα μόνο παράδειγμα από τα πλέον χαρακτηριστικά: Στη Δανία οργανώνονται εκδρομές - ή, καλύτερα, επιδρομές - παιδεραστών προς τις χώρες της Βαλτικής, προς άγραν «λείας»...


Παύλος ΡΙΖΑΡΓΙΩΤΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ