Παρασκευή 10 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η αλήθεια για το Βόλο

Να υποθέσουμε, πως δεν ήταν σωστά πληροφορημένη; Ετσι ή αλλιώς, πάντως, το χτεσινό σχόλιο της «Αυγής», σχετικά με τη στάση της υποστηριζόμενης από το ΚΚΕ Δημοτικής Κίνησης, για τα Τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης, είναι ολότελα αναληθές και συκοφαντικό. Γράφει η «Αυγή»: «Δηλαδή, ο πρώτος δήμος της χώρας, που εισάγει τη φιλοσοφία των Τοπικών Συμφώνων Απασχόλησης, είναι ένας δήμος, που διοικείται από πλειοψηφία ΝΔ και ΚΚΕ (μάλιστα, αντιδήμαρχος είναι ο πρώην γραμματέας του τοπικού ΚΚΕ Α. Παππάς)... Ενδιαφέρον... Αν μη τι άλλο διότι δείχνει πως οι "μόνοι συνεπείς", όταν βρίσκονται σε θέσεις διοίκησης, δε διστάζουν να εφαρμόσουν πρώτοι ό,τι καταγγέλλουν όταν εφαρμόζεται από άλλους...».

Η αλήθεια, όμως, είναι πως η Δημοτική Κίνηση διαφώνησε κατηγορηματικά με την εφαρμογή των ΤΣΑ από το Δήμο Βόλου. Οι σύμβουλοι της Δημοτικής Κίνησης, Αντ. Παππάς και Μ. Βλαχάκης, καταψήφισαν τη σχετική εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, χαρακτηρίζοντας τη στάση της πλειοψηφίας, ως τεράστιο πολιτικό ολίσθημα.

Η στάση αυτή, μάλιστα, υποχρέωσε τον Δ. Πιτσιώρη, επικεφαλής της «Δημοκρατικής Συνεργασίας», να παραδεχτεί και να ομολογήσει δημόσια τη στάση αρχών και συνέπειας των συμβούλων της Δ.Κ.

Κι όλ' αυτά γράφτηκαν και στο «Ρ» της 25ης Νοέμβρη.

Να περιμένουμε από την «Αυγή», την οφειλόμενη επανόρθωση;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ