Παρασκευή 12 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ Σ' ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ
Μεθαύριο Η ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ πορεία ειρήνης

Σε μια σημαντική φιλειρηνική και αντιιμπεριαλιστική πρωτοβουλία εξελίσσεται το 22ο Δεκαήμερο Ειρήνης της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Υφεσης και Ειρήνης (ΕΕΔΥΕ), καθώς δεκάδες, πολύμορφες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται τις μέρες αυτές, σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τη συνεργασία πολλών άλλων κοινωνικών οργανώσεων και μαζικών φορέων και την ενεργό συμμετοχή χιλιάδων εργαζομένων και νέων ανθρώπων.

Την ίδια στιγμή, κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την πραγματοποίηση της μεγάλης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης, μεθαύριο Κυριακή, προς τιμήν του Γρηγόρη Λαμπράκη, από τον Τύμβο του Μαραθώνα, μέχρι την πλατεία Συντάγματος.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κινημάτων Ειρήνης, με τη συμμετοχή εκατοντάδων αντιπροσώπων απ' όλο τον κόσμο. Το θέμα της σημερινής μέρας του Συνεδρίου είναι «Ειρήνη και Ανάπτυξη», ενώ η απογευματινή ολομέλεια θα ασχοληθεί με το θέμα «Πολιτισμός της Ειρήνης». Το Παγκόσμιο Συνέδριο θα συνεχίσει τις εργασίες του αύριο και μεθαύριο, με την ψήφιση αποφάσεων και την εκλογή του νέου Προεδρείου του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης.


ΣΕΛ.  5   -   10

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ