Σάββατο 5 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
«Απογοητευμένη» από τις ΗΠΑ

Η κυπριακή κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει όσα μέσα έχει στη διάθεσή της για την αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Κύπρο. Αυτό δήλωσε χτες ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κύπρος Χρυσοστομίδης, προσθέτοντας πως επί του παρόντος δεν υπάρχει άλλο μέσο «πλην της δημόσιας έκφρασης της απογοήτευσης της δικής μας πλευράς για το περιεχόμενο της έκθεσης» και των διαβημάτων που έχουν γίνει μέσω της διπλωματικής οδού.

Στο μεταξύ χτες συνήλθε η ΚΕ του ΑΚΕΛ και εξέτασε τις εξελίξεις στο Κυπριακό. Η ΚΕ ενέκρινε τους χειρισμούς του Πολιτικού Γραφείου στο Εθνικό Συμβούλιο της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και το έγγραφο το οποίο υπέβαλε εκεί το ΑΚΕΛ με τις θέσεις του.

Εξέτασε επίσης το πρόγραμμα εορτασμών για τα 80χρονα του Κόμματος. Ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Νίκος Κατσουρίδης, ανέφερε ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις, σεμινάρια, προβολές, εκθέσεις ζωγραφικής, συναυλίες καθώς και άλλες μεγάλες εκδηλώσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ