Τετάρτη 16 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Εκδηλώσεις σ' όλους τους νομούς

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την επιτυχία των αντιπολεμικών - αντιιμπεριαλιστικών συλλαλητηρίων που διοργανώνονται στη Θεσσαλία, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την έναρξη του πολέμου στο Ιράκ και έξι χρόνων από το βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας. Ταυτόχρονα, στους νομούς της περιοχής οι Επιτροπές Ειρήνης και άλλοι φορείς διοργανώνουν πολύμορφες εκδηλώσεις.

-- Σήμερα, στις 7 μ.μ., στη Λάρισα, η Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Διεθνείς Εξελίξεις», στο «Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο». Εισηγητές θα είναι ο Δ. Αλευρομάγειρος, στρατηγός εν αποστρατεία, ο οποίος θα μιλήσει για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια και τις επιπτώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο και ο Β. Φίλιας, καθηγητής Κοινωνιολογίας, πρώην πρύτανης Παντείου Πανεπιστημίου, που θα μιλήσει για τα δύο χρόνια μετά την επέμβαση των Αμερικανών ιμπεριαλιστών στο Ιράκ.

-- Επίσης, η Επιτροπή Φορέων κατά του Πολέμου Λάρισας διοργανώνει αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο για τις 23 Μάρτη, στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της πόλης.

-- Στο νομό Μαγνησίας, η Επιτροπή Ειρήνης την Παρασκευή, διοργανώνει πικετοφορία η οποία θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. από την πλατεία Ελευθερίας, ενώ στα τέλη του μήνα - η ακριβής ημερομηνία θα αποφασιστεί τις προσεχείς ημέρες - θα γίνει αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο.

-- Αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο θα γίνει και στην Καρδίτσα στις 18 Μάρτη, στο Εργατικό Κέντρο.

-- Στο νομό Τρικάλων θα γίνει συλλαλητήριο στις 19 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ