Πέμπτη 14 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Αύριο η ιδρυτική συνέλευση

Στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα της Πανελλήνιας Ενωσης Λογιστών

Αύριο Παρασκευή στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα της Πανελλήνιας Ενωσης Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος) πραγματοποιείται η ιδρυτική συνέλευση του Αγωνιστικού Μετώπου Εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με τη συμμετοχή δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών από τα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ.

Πατώντας στην πολύτιμη εμπειρία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ), το σχέδιο της ιδρυτικής διακήρυξης, που θα συζητηθεί διεξοδικά στη συνέλευση, σημειώνει ότι η χειραγώγηση, η φαλκίδευση του δημοκρατικού δικαιώματος στην ενημέρωση, οι χαμηλοί μισθοί, οι διαφόρων τύπων συμβάσεις, η ανεργία και οι συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες «επιβεβαιώνουν την ανάγκη αγωνιστικού πόλου και στο χώρο μας που θα συστρατευτεί με το ταξικό κίνημα που παλεύει για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης».

«Προτάσσουμε τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες, χτυπώντας την αιτία των προβλημάτων, γνωρίζοντας ότι αυτές μπορούν να ικανοποιηθούν μόνο σε ρήξη με την αντιλαϊκή πολιτική που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος και ο αντίπαλος είναι αποφασισμένος. Εμείς που παίρνουμε την πρωτοβουλία σε καλούμε στη δημιουργία του Αγωνιστικού Μετώπου Εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Με προσεκτικά βήματα σε κάθε χώρο δουλιάς, ανάλογα με την ιδιαιτερότητά του, προχωράμε και στη διαδρομή όλο και περισσότεροι συνάδελφοι θα συστρατεύονται καθώς θα πείθονται ότι κάθε κατάκτηση θα είναι κατάκτηση ήθους, αλήθειας και αξιοπρέπειας» τονίζει η διακήρυξη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ