Πέμπτη 14 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «ΝΟΤΟΣ ΓΚΑΛΕΡΙ»
Αθλιότητα πίσω από τη βιτρίνα

Με το σοβαρό τραυματισμό στη μέση της, πλήρωσε η εργαζόμενη Ζωή Κούλβα τις απαράδεκτες εργασιακές σχέσεις που κρύβει η λαμπερή βιτρίνα του πολυκαταστήματος «Νότος Γκάλερι» στο κέντρο της Αθήνας, ιδιοκτησίας κ. Βερνίκου. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε χτυπήσει στο ίδιο κατάστημα η εργαζόμενη Μαρία Εμμανουήλ.

Αυτόπτες μάρτυρες στο χτεσινό ατύχημα ήταν συνδικαλιστές του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Πέτρο Βαμβακά, που πραγματοποιούσαν εξόρμηση στο κατάστημα.

Η Ζ. Κούλβα, που δουλεύει στο κατάστημα για λογαριασμό της εταιρίας παπουτσιών «Χαραλάς», έπεσε από σκάλα σε αποθήκη του καταστήματος, όταν επιχείρησε να ανεβάσει κούτες με παπούτσια. Λίγο αργότερα και ενώ η εργαζόμενη περίμενε το ασθενοφόρο, ο διευθυντής του καταστήματος Στέλιος Κοκονάς ζήτησε από την υπεύθυνη της εταιρίας «Χαραλάς» Ιωάννα Παπαγεωργίου, να τα μαζέψει και να φύγει από τη δουλιά, γιατί συμπαραστεκόταν στην τραυματισμένη εργαζόμενη και δεν εκτέλεσε την εντολή του! Δηλαδή, να συνεχίσει κανονικά τη δουλιά της!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ