Σάββατο 7 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Σε διεθνείς συναντήσεις για την Αντιφασιστική Νίκη

Ο Κώστας Σταμπολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και άλλα στελέχη του Κόμματος θα επισκεφθούν στις 7 του Μάη την Κόνιτσα, όπου θα έχουν συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΚ Αλβανίας με επικεφαλής τον ΓΓ του κόμματος Χ. Μίλοσι εν όψει των κοινών εκδηλώσεων προς τιμήν των 60 χρόνων της Αντιφασιστικής Νίκης που οργανώνουν στις 22 του Μάη τα ΚΚ από Αλβανία, Ελλάδα και ΠΓΔΜ.

Ο Νίκος Φακιρίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και άλλα στελέχη του Κόμματος θα πάρουν μέρος στο φεστιβάλ που οργανώνει το Κόμμα Εργασίας Τουρκίας (ΕΜΕΠ) στις 8 του Μάη στην Κωνσταντινούπολη, για να τιμήσει τα 60χρονα της αντιφασιστικής νίκης των Λαών.

Η Δώρα Μόσχου, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ συμμετέχει σε σεμινάριο στη Ρώμη αφιερωμένο στο ρόλο της αντίστασης των παρτιζάνων σε Ιταλία, Γαλλία, Αλβανία, Γιουγκοσλαβία και Ελλάδα στη νίκη των λαών ενάντια στο φασισμό. Το σεμινάριο, που θα διαρκέσει μέχρι τις 8 του Μάη οργανώνεται από την πρωτοβουλία «ΟΙ ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΙ» σε συνεργασία με άλλες οργανώσεις, κινήματα και περιοδικά της Ιταλίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ