Σάββατο 7 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΑΟ - ΚΟΑ ΚΚΕ
Τιμούν τη Νίκη των Λαών κατά του φασισμού

Την Τρίτη, 10 Μάη, στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αντιστασιακών Οργανώσεων (ΠΟΑΟ) και η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης στη μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, την Τρίτη 10 του Μάη, στις 7 μ.μ., στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Με κοινή τους ανακοίνωση, απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στη γενιά της Αντίστασης, που όρθωσε το ανάστημά της στους φασίστες κατακτητές, στους εργάτες, στη νεολαία και όλο το λαό της Αθήνας, ώστε να τιμήσουν μαζικά την 9η Μάη, Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης.

Με τη συμμετοχή, σημειώνεται στην ανακοίνωση, «να καταγγείλουμε την προσπάθεια των ιμπεριαλιστών και της άρχουσας τάξης της χώρας να διαστρεβλώσουν την ιστορική μνήμη και να ξαναγράψουν την ιστορία στα μέτρα της νέας τάξης των ιμπεριαλιστών. Να καταγγείλουμε τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους, που στόχο έχουν το μοίρασμα των αγορών και τον καθορισμό σφαιρών επιρροής για τη μεγαλύτερη ληστεία των λαών». Ακόμα, «να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους λαούς των χωρών που δέχονται την ιμπεριαλιστική επίθεση. Να δηλώσουμε "παρών" στην πάλη των λαών όλου του κόσμου ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο, τη μόνη ακατανίκητη δύναμη, που, αργά ή γρήγορα, θα ανατρέψει τα σχέδια του ιμπεριαλισμού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ