Σάββατο 14 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑΡΙΣΑ
Τους ενοχλεί η αντιιμπεριαλιστική συνείδηση του λαού

Αγωνιστική παρέμβαση φιλειρηνιστών της πόλης σε εκδήλωση με θέμα «Αντιαμερικανισμός στην Ελλάδα»

Αντιιμπεριαλιστική εισβολή στην αίθουσα όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Συνδέσμου Λάρισας με θέμα «Αντιαμερικανισμός στην Ελλάδα», πραγματοποίησαν χτες το βράδυ οι φιλειρηνιστές της Λάρισας δίνοντας δυναμική, αγωνιστική απάντηση σε αυτή την πρόκληση. Μια πρόκληση που, όπως κατήγγειλαν οι φιλειρηνιστές που συγκεντρώθηκαν ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης, προσβάλει βάναυσα τα αντιιμπεριαλιστικά, φιλειρηνικά αισθήματα του λαρισαϊκού λαού και τον πατριωτισμό του.

Οι φιλειρηνιστές, με μπροστάρηδες τους νέους αγωνιστές, εισέβαλλαν στην αίθουσα φωνάζοντας συνθήματα όπως «Killer go home», «Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι», «Ενας είναι ο εχθρός ο ιμπεριαλισμός».

Η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 8.30 - ομιλητές ήταν ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο Σωτήρης Χατζηγάκης, αντιπρόεδρος της Βουλής και Κρις Σπύρου, πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Συνδέσμου Αθηνών - καθυστέρησε πάνω από μία ώρα και ξεκίνησε περίπου στις 10.00. Να σημειωθεί ότι ο Σωτήρης Χατζηγάκης χάνοντας κάποια στιγμή την ψυχραιμία του από την αγωνιστική παρέμβαση των φιλειρηνιστών επιτέθηκε φραστικά στο βουλευτή Λάρισας του ΚΚΕ Τάκη Τσιόγκα, επειδή ήταν με τους διαδηλωτές! Την εκδήλωση μετέδιδε δε ζωντανά τοπικό τηλεοπτικό κανάλι με στόχο προφανώς να πειστούν οι Λαρισαίοι «για το πόσο καλοί είναι οι Αμερικάνοι»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ