Πέμπτη 9 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Αλληλεγγύη στο λαό της Συρίας

Καραβάνι αλληλεγγύης στη Συρία με τη συμμετοχή 150 συνδικαλιστών και εργαζομένων, οργανώνει από τις 23-26 Σεπτέμβρη το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο. Με την αποστολή αυτή οι ταξικές δυνάμεις εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους Σύρους εργάτες και το λαό της Συρίας, που δέχονται προκλήσεις και απειλές από τους Αμερικανούς και Ευρωπαίους ιμπεριαλιστές.

Η αποστολή του ΠΑΜΕ θα αναχωρήσει την Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη στις 11 το πρωί και θα επιστρέψει από Δαμασκό την Δευτέρα 26 Σεπτέμβρη στις 9 το βράδυ. Αεροπορική μεταφορά με Συριακές Αερογραμμές. Το κόστος κατά άτομο είναι 450 ευρώ. Περιλαμβάνει ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια, αεροπορικά εισιτήρια, πρωινό, ένα γεύμα την ημέρα. Δύο εκδρομές ημερήσιες, τη βίζα και μεταφορές στη Δαμασκό.

Το πρόγραμμα της αποστολής αλληλεγγύης περιλαμβάνει ημερήσια εκδρομή στην ιστορική πόλη Παλμύρα (250 χιλιόμετρα από τη Δαμασκό). Μετάβαση στην πόλη Κουνέιτρα που έχει καταστραφεί από τους Ισραηλινούς και εκδήλωση αλληλεγγύης στα υψώματα του Γκολάν (60 χιλιόμετρα από τη Δαμασκό). Εκδηλώσεις με τη Γενική Ομοσπονδία Εργατών Συρίας και συναντήσεις με κρατικούς παράγοντες της Συρίας.

  • Οσοι δηλώσουν συμμετοχή πρέπει να την εξασφαλίσουν καταθέτοντας αμέσως το ποσό των 450 ευρώ. Τα χρήματα μπορούν να δίνονται είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία του ΠΑΜΕ, είτε να κατατίθενται στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας με αριθμό: 101/751788-20 (στα ονόματα Γεωργαντάς Βασίλης, Πέρρος Γεώργιος, Κούτρας Θεόδωρος) και να στέλνετε ταυτόχρονα στο ΠΑΜΕ με Φαξ την απόδειξη της τράπεζας για την κατάθεση με το όνομά σας στο νούμερο 210.3802864.
  • Το αεροπορικό ταξίδι Αθήνα - Δαμασκό διαρκεί δύο ώρες. Το ξενοδοχείο που θα μένουμε είναι ιδιοκτησία των Συνδικάτων της Συρίας και βρίσκεται 9 χιλιόμετρα από το κέντρο της Δαμασκού. Είναι ξενοδοχείο σύγχρονο και μεγάλο. Το ταξί για να πας από το ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης κάνει περίπου 40 λεπτά του ευρώ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ