Παρασκευή 22 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ο γελοίος εκβιασμός του ΣΕΒ

Γρηγοριάδης Κώστας

Αθλιος και εκ του ασφαλούς αποδεικνύεται ο εκβιασμός της ηγεσίας του ΣΕΒ, η οποία σε μια ακόμα... επίδειξη πατριωτισμού αξίωσε από την κυβέρνηση ριζικά μέτρα για την αποφασιστική βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος «ώστε να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις και τις θέσεις εργασίας εδώ, για να μη φύγουν όλοι και ψαχνόμαστε...».

Την ώρα που οι μεγαλοβιομήχανοι απειλούσαν ότι τάχα θα φύγουν για τα Βαλκάνια, ο υφυπουργός Εξωτερικών Ευρ. Στυλιανίδης αποκάλυπτε άθελά του ότι ήδη το έχουν κάνει(!). Μιλώντας χτες στο «Σκάι» είπε ότι στην περιοχή των Βαλκανίων «υπάρχουν 3.500 ελληνικές επιχειρήσεις ανθηρές»(!), οι οποίες, όπως είπε, έχουν επενδύσει πάνω από 6 δισ. ευρώ κεφάλαιο και έχουν δημιουργήσει γύρω στις 200.000 θέσεις εργασίας(!), ενώ αντιστοίχως οι ελληνικές τράπεζες είναι πάνω από 700, ελέγχοντας το 13,12% της τραπεζικής αγοράς.

Με άλλα λόγια οι βιομήχανοι όχι μόνο έχουν διεισδύσει στις γειτονικές χώρες, αλλά το έχουν κάνει με τις ευλογίες και τη στήριξη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Ο εκβιασμός γίνεται απλώς για να διευκολύνουν την κυβέρνηση να «υποκύψει», σαν έτοιμη από καιρό, σε όλες τις αξιώσεις τους!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ