Σάββατο 24 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Ποτέ δεν είναι αργά

«Το πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά έχουν και μια προϊστορία και η προϊστορία πρέπει να αναζητηθεί στην Κοπεγχάγη και το Ελσίνκι, όπου στο Ελσίνκι εκρίθη η επιλεξιμότητα της Τουρκίας και στην Κοπεγχάγη εκρίθη ότι πληροί όλες τις προαπαιτήσεις για έναρξη διαπραγματεύσεων. Συνεπώς είναι λίγο αργά να ερχόμαστε τώρα και να πούμε "μα έπρεπε να βάλουμε και όρο ότι πρέπει να αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία" διότι ο όρος αυτός ουδέποτε προβλήθηκε όταν έπρεπε να προβληθεί στην Κοπεγχάγη» (οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Κύπρου κ. Ιακώβου σε «Φλας»/ «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

Να εξευρωπαϊστούμε πάραυτα!

«Εχετε την εντύπωση ότι τα 'χουμε δει όλα στην τηλεόραση; Στην Ολλανδία, πάντως τα τηλεοπτικά πράγματα φαίνεται ότι αγριεύουν, καθώς παρουσιαστής ενός νέου τοκ - σόου σχεδιάζει να κάνει χρήση ηρωίνης κι άλλων ναρκωτικών μπροστά στην κάμερα! (...) η εκπομπή έχει τίτλο "τρυπήσου και κατάπιε"» (η είδηση στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

«Ετσι πρέπει»!

«Κατάλληλα ρευστοποιημένη η Sony έχει την οικονομική δυνατότητα να γίνει βάναυση. Και έτσι πρέπει: Οι υπάλληλοί της πληρώνονται περισσότερο από τους συναδέλφους τους στη Matsushita, αλλά παράγουν λιγότερο έργο» (το άρθρο σε «F.T.»/ «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ