Σάββατο 5 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δημαγωγία

Το «σίριαλ» του λαϊκού εμπαιγμού από την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ στο θέμα της ακρίβειας συνεχίζεται. Εξεγέρθηκε χτες ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γ. Παπαθανασίου επειδή η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» τον κατηγόρησε ότι έκανε «μακιγιάζ» σε τιμές προϊόντων που είχε αγοράσει πριν δύο μήνες και τις είχε δημοσιοποιήσει. Ο υφυπουργός έκανε νέες τιμοληψίες για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του, στα ίδια σούπερ μάρκετ που έκανε τις αγορές, αλλά και σε άλλα για να δείξει το εύρος των τιμών!

Η ΠΑΣΟΚικής έμπνευσης «έρευνα αγοράς» αξιοποιείται τώρα από την κυβέρνηση της ΝΔ με τον ίδιο σκοπό: Να «αποδείξει» στους ταλαιπωρημένους από την ακρίβεια εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα ότι έχουν ...επιλογή. ΄Η, με άλλα λόγια, ότι δεν είναι ακριβά τα τρόφιμα και τα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, αλλά ότι οι ίδιοι ψωνίζουν από ακριβά καταστήματα!

Οταν, όμως, το χρήμα φτάνει και περισσεύει, τότε περισσεύει και η κοροϊδία. Οταν μετράς τα τελευταία ευρώ για να πάρεις ψωμί είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αυτό είναι που δεν μπορούν να καταλάβουν οι «πρασινογάλαζοι» που κόπτονται δήθεν για την ακρίβεια, για να κερδίσουν όσο γίνεται περισσότερα «κουπόνια δώρων» από τα «ταμεία» της πολιτικής δημαγωγίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ