Σάββατο 10 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Παντού «Μεγάλος Αδελφός»

Την παρακολούθηση των εργαζομένων στα γραφεία με τοποθετήσεις κάμερας καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων στο νοσοκομείο της Ρόδου, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «η δημοκρατική» (7/12/2005). Το επιχείρημα του Διοικητή Ιωάννη Κεφαλά για τις τοποθετήσεις κάμερας είναι η «δήθεν αποφυγή των κλοπών», σύμφωνα με την καταγγελία του συλλόγου, γι' αυτό και τη χαρακτηρίζει «δόλια επιδίωξη».

Φαίνεται ότι ο «Μεγάλος Αδερφός» έχει γίνει μέσο καθημερινής επιβολής του αυταρχισμού για την προώθηση της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, αλλά και των γενικότερων επιδιώξεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης καθώς το φακέλωμα έχει γίνει σήμα ευρω-κατατεθέν.

Το νοσοκομείο της Ρόδου είναι νέο και σ' αυτό μεταφέρθηκε το παλιό - και σύμφωνα με τον παλιό Οργανισμό λείπουν κοντά στα 430 άτομα ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, με αποτέλεσμα να μισολειτουργεί το νοσοκομείο. Επομένως, εκτός της «αποφυγής των κλοπών», μπας και καταγραφούν και οι τρομακτικές ανάγκες του νοσοκομείου και γίνει καμιά πρόσληψη - προς επιβεβαίωση της ρήσης: «ουδέν κακόν αμιγές καλού..»;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ