Σάββατο 10 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αύριο το Γ' Συνέδριο της ΠΟΑΟ

To Γ' Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αντιστασιακών Οργανώσεων (ΠΟΑΟ) πραγματοποιείται αύριο, Κυριακή 11 Δεκέμβρη 2005, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (Πατησίων 76), με συμμετοχή 200 περίπου αντιπροσώπων από όλες τις ΕΑΜογενείς Οργανώσεις που ανήκουν στην Ομοσπονδία, καθώς και με πολλούς προσκαλεσμένους.

Στο Συνέδριο έχουν κληθεί να παραστούν τα κόμματα, οι εκπρόσωποί των οποίων θα έχουν στη διάθεσή τους το βήμα για σύντομο χαιρετισμό. Προσκλήσεις έχουν σταλεί ακόμα, στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντιστασιακών (FIR), στην ARAC Γαλλίας, στις Αντιφασιστικές Οργανώσεις Βουλγαρίας, Σερβίας - Μαυροβουνίου, FYROM, Ρουμανίας, Αλβανίας. Και οι ξένοι αντιπρόσωποι, όσοι έρθουν, θα απευθύνουν στο Συνέδριο σύντομο χαιρετισμό.

Επίσης, προσκλήσεις στάλθηκαν σε πολλές προσωπικότητες, φίλους της Αντίστασης και συναγωνιστές στους αγώνες. Καθώς και σε πολλούς μαζικούς φορείς και στις αντιστασιακές ΠΟΑΕΑ και ΠΣΑΕΕΑ.

Στα πλαίσια του Συνεδρίου θα οργανωθεί και έκθεση αντιστασιακού βιβλίου. Προσκλήσεις έχουν σταλεί στα ΜΜΕ και στον Τύπο γενικότερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ