Τετάρτη 11 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μ' όλες μας τις δυνάμεις για την υπερκάλυψη!

Λίγες μόνο μέρες απομένουν έως το κλείσιμο στις 16 Γενάρη της Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ. Στην τελική ευθεία κι ενώ το πλάνο που είχε καθορίσει η ΚΕ έχει υπερκαλυφτεί από τα τέλη του Δεκέμβρη κατά 101,6%, τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος εντείνουν στο έπακρο τις προσπάθειές τους, ώστε να επιστραφεί όσο το δυνατόν μικρότερος αριθμός αδιάθετων κουπονιών, να καλυφθούν τα πλάνα όσων οργανώσεων δεν τα έχουν καλύψει ή να καταγραφούν τα υψηλότερα δυνατά ποσοστά υπερκάλυψης. Υπενθυμίζεται ότι αυτό αφορά στα αναπροσαρμοσμένα πλάνα που οι ίδιες οι Κομματικές Οργανώσεις έχουν καθορίσει, ώστε να μπορέσουν να καλύψουν δικές τους ανάγκες.

Ολα δείχνουν ότι υπάρχουν ακόμα πολλές δυνατότητες για την υπερκάλυψη και αυτών των πλάνων, καθώς το κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ βρίσκει ανταπόκριση από τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Αυτό αποδεικνύει και η υπερκάλυψη του πλάνου της ΚΕ, το οποίο ήταν ιδιαίτερα υψηλό σε σχέση και με προηγούμενες οικονομικές εξορμήσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι επιμονή αυτές τις τελευταίες μέρες και προσήλωση στο στόχο της υπερκάλυψης των πλάνων.

Οι 20 πρώτες Νομαρχιακές Οργανώσεις που έχουν υπερκαλύψει ή βρίσκονται πολύ κοντά στην κάλυψη των δικών τους πλάνων είναι κατά σειρά: Ρόδος, Ηλεία, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Αργολίδα, Χίος, Ρέθυμνο, Βοιωτία, Ικαρία, Γρεβενά, Αρκαδία, Ευρυτανία, Κυκλάδες, Ροδόπη, Γιάννενα, Χανιά, Αχαΐα, Κορινθία, Ξάνθη και Μαγνησία.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ