Παρασκευή 27 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
«ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» - «902»

ΠΟΛΥΜΕΛΗΣ ήταν η αντιπροσωπεία του «Ρ» και της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου του «902», στην κινητοποίηση και τη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο Στρασβούργο την περασμένη Τρίτη.

Ηταν μια αποστολή διαφορετική από τις άλλες, αφού δεν ήμασταν εκεί μόνο για να «καλύψουμε» (όπως συχνά λέμε στη δημοσιογραφική γλώσσα), αλλά και για να διαδηλώσουμε. Να ενώσουμε τη φωνή μας μαζί με κομμουνιστές, αγωνιστές, δημοκράτες και προοδευτικούς ανθρώπους, που έφτασαν στη Γαλλία από όλα τα μήκη της Ευρώπης. Παράλληλα, όμως, επιχειρήσαμε να καταγράψουμε όσο καλύτερα γινόταν τα όσα συνέβησαν όλες αυτές τις μέρες, όχι μόνο μέσα στην έδρα του Συμβουλίου της Ευρώπης, αλλά και έξω από αυτή...

Την αντιπροσωπεία του «Ριζοσπάστη» αποτελούσαν οι δημοσιογράφοι: Παναγιώτης Ράμμος, Αναστασία Μοσχόβου, Θανάσης Μπαλοδήμας, Γιάννα Στρεβίνα, Κώστας Τρακόσας, Ελένη Χατζηγεωργίου και Μάκης Χολέβας και ο φωτογράφος Μανώλης Πάκιας.

Η αντιπροσωπεία του «902» αποτελούνταν από τους δημοσιογράφους Ανδρέα Θέρμο και Εριφύλη Πετράκου και τους τεχνικούς Αποστόλη Πλατανιά και Τάσο Μακρή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ