Τετάρτη 8 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Θέλει δημάρχους ... «μεταρρυθμιστές»

Θέτοντας πρώτιστο στόχο του ΠΑΣΟΚ την ανάδειξη υποψηφίων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση «που θα μπορούν να σηκώσουν το βάρος των "μεταρρυθμίσεων"», ο Γ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι στρατηγική πολιτική επιλογή του κόμματός του είναι η συνέχιση της προώθησης των καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματός του, στο οποίο συζητήθηκε η πορεία του ΠΑΣΟΚ για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, υιοθέτησε εκείνες τις «αλλαγές» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που διευκολύνουν την υλοποίηση της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων παντού, την παραπέρα επέκταση της τοπικής φορολογίας των πολιτών. Εντελώς δημαγωγικά χτες ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το κόμμα του το ...απασχολούν «τα προβλήματα του πολίτη, η οικονομία, η επίθεση στο εισόδημα του πολίτη, στους εργαζόμενους».

Επιχειρώντας να υποκλέψει τη λαϊκή δυσαρέσκεια ο Γ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι «υπάρχει άλλος δρόμος». Ξεκαθαρίζοντας βέβαια ότι στόχος του κόμματός του είναι να ανακτήσει τη χαμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, μίλησε για μια περίοδο «νίκης», ενόψει των εκλογών στην ΤΑ. Μια «νίκη» που το ΠΑΣΟΚ φιλοδοξεί να τη χρησιμοποιήσει προκειμένου να έχει κομματικό σύμμαχο τις τοπικές αρχές στην αύξηση της εκλογικής του πελατείας για τις βουλευτικές εκλογές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ