Παρασκευή 24 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Μπροστά με νέες δυνάμεις

Στην προετοιμασία της 4ωρης πανεργατικής στάσης εργασίας στις 28 Φλεβάρη και στην επιτυχία της πανελλαδικής 24ωρης απεργίας στις 15 Μάρτη ρίχνονται οι ταξικές δυνάμεις

Από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την περασμένη Τρίτη στη Θεσσαλονίκη

Motion Team

Από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την περασμένη Τρίτη στη Θεσσαλονίκη
Με την πολύτιμη παρακαταθήκη από τον πολυήμερο αγώνα των ναυτεργατών, οι ταξικές δυνάμεις στρέφονται στην προετοιμασία της πανεργατικής πανελλαδικής στάσης εργασίας στις 28 Φλεβάρη και παραπέρα στην 24ωρη απεργία στις 15 Μάρτη. Ηδη συνδικάτα, εργατικά κέντρα, ταξικές ομοσπονδίες και οι τοπικές γραμματείες του ΠΑΜΕ συνεδριάζουν, παίρνουν αποφάσεις και βάζουν προγραμματισμό συγκεκριμένης και πολύμορφης δράσης. Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, για τις 28 Φλεβάρη στην Αθήνα όρισε την απεργιακή συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στα κεντρικά της τράπεζας «Γιούρομπανκ» (διασταύρωση Βουλιαγμένης και Καλλιρρόης).

Θεσσαλία

Κάλεσμα να δώσουν μαζικά και δυναμικά το «παρών» τους στην 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 15 Μάρτη, καθώς και στην 4ωρη στάση εργασίας στις 28 Φλεβάρη, με το διεκδικητικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ, απευθύνει η ταξική διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας (ΕΚΛ) στους εργαζόμενους του νομού. Σε συνεδρίαση της διοίκησης, όπου πάρθηκε απόφαση συμμετοχής στις κινητοποιήσεις, επισημάνθηκε ότι η μάχη των προετοιμασιών για την επιτυχία τους ξεκινά άμεσα, με στόχο να φτάσει παντού το κάλεσμα.

Με ανακοίνωσή του το ΕΚΛ καλεί τις διοικήσεις των Πρωτοβάθμιων Σωματείων να συνεδριάσουν και να πάρουν σχετικές αποφάσεις και μέτρα για το συντονισμό, την ενημέρωση και τη συμμετοχή των εργαζομένων.

Ετοιμες να δώσουν τη μάχη για την επιτυχία των κινητοποιήσεων είναι και οι ταξικές δυνάμεις στους άλλους τρεις νομούς της Θεσσαλίας, όπου ξεκινούν συσκέψεις του ΠΑΜΕ, συνεδριάσεις διοικήσεων σωματείων, γενικές συνελεύσεις και μια σειρά άλλες δραστηριότητες και αγωνιστικές εκδηλώσεις.

Τη μάχη για την επιτυχία της πανελλαδικής 4ωρης στάσης εργασίας στις 28 Φλεβάρη δίνουν οι ταξικές δυνάμεις και στη Θεσσαλονίκη και τις άλλες πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης. Ηδη άρχισαν να πραγματοποιούν εξορμήσεις και περιοδείες, ενώ ταυτόχρονα προγραμματίζουν και απεργιακές συγκεντρώσεις. Μέχρι χτες είχαν καθοριστεί συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε:

Καβάλα στις 12 μ. στην Πλατεία Καπνεργάτη.

Αλεξανδρούπολη στις 11.30 π.μ. στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ