Παρασκευή 24 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ
ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Είμαστε στο πλευρό σας

Ανακοινώσεις συμπαράστασης στον αγώνα των ναυτεργατών εξέδωσαν οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων, μέλη της ΠΑΣΥ στη Θεσσαλία

Μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον αγώνα των ναυτεργατών στέλνουν οι μικρομεσαίοι αγρότες της Θεσσαλίας, καταγγέλλοντας την επιχείρηση τρομοκράτησης που έχει εξαπολύσει εναντίον τους η κυβέρνηση. «Είμαστε δίπλα σας, είμαστε μαζί σας μέχρι την τελική νίκη», επισημαίνουν σε ανακοινώσεις τους οι Ενωτικές Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και Καρδίτσας και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η Ανοιξη».

Υπενθυμίζουν ότι και οι αγρότες έζησαν τον υπονομευτικό ρόλο και τους προβοκάτορες των ΜΜΕ, επισημαίνουν ότι το ίδιο αντιμετωπίζουν σήμερα και οι ναυτεργάτες από μερίδα των ΜΜΕ και δήθεν αγανακτισμένους αγρότες της Κρήτης που και τότε έλεγαν και τώρα ισχυρίζονται ότι καταστρέφονται εξαιτίας των απεργιών και των αγώνων, ενώ αφήνουν στο απυρόβλητο την πολιτική της ΕΕ που γεννά την αντιαγροτική - αντιλαϊκή πολιτική και τις κυβερνήσεις που την αναπαράγουν.

«Τα ίδια και χειρότερα - σημειώνουν - μας έκανε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όταν ξεσηκώθηκε η αγροτιά και κατέλαβε για μερόνυχτα τα οδοστρώματα των εθνικών οδών. Και τότε βγήκαν οι διάφοροι "Νικολάρηδες" και "αγανακτισμένοι αγρότες", προβοκάτορες, που έλεγαν πως δήθεν εμποδίζαμε τις νταλίκες να φορτώσουν τομάτες και άλλα κηπευτικά από την Κρήτη».

Και καταλήγοντας υπογραμμίζουν πως «είναι καθαρό ότι και η "πράσινη" και η "μπλε" κυβέρνηση χρησιμοποιούν όλα τα μέσα μαζί και την προβοκάτσια για να τσακίσουν το λαϊκό κίνημα και να είναι σίγουροι πως ανεξάρτητα από την έκβαση αυτού του αγώνα των ναυτεργατών, θα το πληρώσουν πολιτικά αυτό που κάνουν σε βάρος τους, γιατί θεωρείται "πρόβα τζενεράλε" για όλο το λαϊκό κίνημα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ