Παρασκευή 3 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ στα χέρια μας...

Με κεντρικά συνθήματα «Δουλιά για όλους, κάτω τα χέρια από τις Συλλογικές Συμβάσεις», το ΠΑΜΕ καλεί στην απεργία της 15ης του Μάρτη, στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα και στην πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία, με αφορμή τη συμπλήρωση 3 χρόνων από την επέμβαση και κατοχή στο Ιράκ

Δίνοντας χτες στη δημοσιότητα την κεντρική απεργιακή του προκήρυξη, το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την προετοιμασία της απεργίας. Να στηθούν απεργιακές επιτροπές σε όλους τους χώρους δουλιάς. Να περιφρουρηθεί με αποφασιστικότητα η απεργία. Να εκφραστεί μαζικά η αντίδραση στην εργοδοτική τρομοκρατία. Με το πλαίσιο των ταξικών δυνάμεων, να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις κλιμάκωσης του αγώνα, ενάντια στο σύνολο της αντιλαϊκής αντεργατικής πολιτικής.

Με κεντρικό σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τις Συλλογικές Συμβάσεις, δουλιά για όλους» και με στόχο να εκφραστεί η παλλαϊκή καταδίκη στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, καθώς συμπληρώνονται τρία χρόνια από την εισβολή στο Ιράκ, το ΠΑΜΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην 24ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 15 του Μάρτη. Η συγκέντρωση για τους απεργούς της Αθήνας ορίστηκε στις 11 το πρωί στο Σύνταγμα, απ' όπου θα ξεκινήσει η πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία.


ΣΕΛ.  10   -   11

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ