Παρασκευή 31 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Τα «τζάκια» αξιώνουν ...με ήπιο προφίλ

«Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει και άλλα ρίσκα για να ενισχύσει περισσότερο αυτήν την ανατέλλουσα νέα τάξη. Οσο αυτή επενδύει, κερδίζει και καταναλώνει, τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες να συμπαρασύρει στην ευημερία και τους σημερινούς μη προνομιούχους» (ο Μ. Κοττάκης στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

...με αγριάδες τύπου Εβερτ

«Ας μην κάνει το λάθος ο πρωθυπουργός να θεωρεί δεδομένους όλους όσοι τον ψήφισαν. Πολλοί το σκέφτονται (...) είμαστε πολύ κοντά στην ώρα των μεγάλων προβληματισμών και στην παρόρμηση πολλών να πάρουν πίσω την ψήφο τους» (ο Χ. Πασαλάρης στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

...με πράσινες υπενθυμίσεις

«Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, έχοντας διδαχθεί από τις αστοχίες των προκατόχων, πορεύτηκαν με αργά βήματα και κατάφεραν να απεγκλωβιστούν από τη λογική της "μίας μετοχής που ανήκει στο Δημόσιο" (...) η κυβέρνηση της ΝΔ θα έπρεπε να αξιοποιήσει την κληρονομιά που της άφησε το ΠΑΣΟΚ (...) ο κ. Βουρλούμης, όμως, θύμισε χτες ότι ανεξάρτητα από τα κομματικά συμφέροντα των κυβερνήσεων η οικονομία απαιτεί τις αλλαγές άμεσα» (στο κύριο άρθρο στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

Κι από κοντά ένα ροζ κολαούζο

«Το ΚΚΕ παίζει το παιχνίδι του κατεστημένου και της κυβέρνησης διαιρώντας τους εργαζόμενους» (από την ομιλία Αλαβάνου ο πλάγιος τίτλος στην «ΑΥΓΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ